Zielonogórskie mini stadko
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Frugo_Frugo
- mania85
- Numer GG: 1473173
Re: Stefan ;]
No więc panowie zostali sobie przedstawieni i po chwili gonitwy lizaki sobie nawzajem tyłeczki  oraz uszka. Stawiam na to że młody zdominuje Stefanka
  oraz uszka. Stawiam na to że młody zdominuje Stefanka   Filipek wlazł mu do hamaczka i nie chce go wpuścić
 Filipek wlazł mu do hamaczka i nie chce go wpuścić   Jadły razem gerberka z jednej miseczki  a nawet powiem że obgryzały jeden kawałek parówki. Ciąg dalszy nastąpi
 Jadły razem gerberka z jednej miseczki  a nawet powiem że obgryzały jeden kawałek parówki. Ciąg dalszy nastąpi  

oraz uszka. Stawiam na to że młody zdominuje Stefanka
  oraz uszka. Stawiam na to że młody zdominuje Stefanka   Filipek wlazł mu do hamaczka i nie chce go wpuścić
 Filipek wlazł mu do hamaczka i nie chce go wpuścić   Jadły razem gerberka z jednej miseczki  a nawet powiem że obgryzały jeden kawałek parówki. Ciąg dalszy nastąpi
 Jadły razem gerberka z jednej miseczki  a nawet powiem że obgryzały jeden kawałek parówki. Ciąg dalszy nastąpi  
Może zdominować   był większy od innych maluszków ( pewnie wyżerał najlepsze kąski) i radził sobie z moimi wielgachnymi chłopami, więc przygotowany jest
  był większy od innych maluszków ( pewnie wyżerał najlepsze kąski) i radził sobie z moimi wielgachnymi chłopami, więc przygotowany jest 

był większy od innych maluszków ( pewnie wyżerał najlepsze kąski) i radził sobie z moimi wielgachnymi chłopami, więc przygotowany jest
Ze mną :Tedi, Miśka, Kazik 
Za TM : Bolek, Basia, Wiesiunia, Mamuśka, Mała Biała, Foster, Mała Czarna, Nubi, Besti, Teodorek, Tosiu, Termit, Afra, Jasiu, Abra, Pyra
Nasz temat : http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=34178

Za TM : Bolek, Basia, Wiesiunia, Mamuśka, Mała Biała, Foster, Mała Czarna, Nubi, Besti, Teodorek, Tosiu, Termit, Afra, Jasiu, Abra, Pyra
- mania85
Taki mały cwaniak   Widać że chce dominować. Tak się bałam o zachowanie Stefana a jest zupełnie odwrotnie. Jako starszy mizia małego i bardzo chce się przytulać chociaż Filipek niekoniecznie tego chce
 Widać że chce dominować. Tak się bałam o zachowanie Stefana a jest zupełnie odwrotnie. Jako starszy mizia małego i bardzo chce się przytulać chociaż Filipek niekoniecznie tego chce  Przez chwilę daje się iskać i ma dość. Jest go wszędzie pełno... Takie małe ADHD
 Przez chwilę daje się iskać i ma dość. Jest go wszędzie pełno... Takie małe ADHD   

Widać że chce dominować. Tak się bałam o zachowanie Stefana a jest zupełnie odwrotnie. Jako starszy mizia małego i bardzo chce się przytulać chociaż Filipek niekoniecznie tego chce
 Widać że chce dominować. Tak się bałam o zachowanie Stefana a jest zupełnie odwrotnie. Jako starszy mizia małego i bardzo chce się przytulać chociaż Filipek niekoniecznie tego chce  Przez chwilę daje się iskać i ma dość. Jest go wszędzie pełno... Takie małe ADHD
 Przez chwilę daje się iskać i ma dość. Jest go wszędzie pełno... Takie małe ADHD   

- mania85
Stefan został właśnie wyrzucony ze swojego hamaczka... i to po raz kolejny, nie mając swojego ulubionego miejsca do spania ja nie wiem jak mógł się tak dać 3 razy mniejszemu kluskowi  

U mnie również tak było, wydaje mi się że teraz to Wacik dominuje z ich dwójki. Od razu tak było 

- mania85
Niekoniecznie... Na początku Stefan się dawał bo chciał być miły dla nowego kolegi  Dostał kilka razy z plaskacza w twarz i się wkurzył. Teraz jak młody próbuje go bić to przewraca Filipka na plecki i przytrzymuje nie robiąc przy tym krzywdy a młody zaczyna wtedy wrzeszczeć i piszczeć jakby wielka krzywda się działa. Przez chwilę razem  ładnie spali ale Filipkowi się znudziło i musiał niestety wrócić do swojej klatki bo nie umiał się zachować
 Dostał kilka razy z plaskacza w twarz i się wkurzył. Teraz jak młody próbuje go bić to przewraca Filipka na plecki i przytrzymuje nie robiąc przy tym krzywdy a młody zaczyna wtedy wrzeszczeć i piszczeć jakby wielka krzywda się działa. Przez chwilę razem  ładnie spali ale Filipkowi się znudziło i musiał niestety wrócić do swojej klatki bo nie umiał się zachować   Dzisiaj próby łączenia ciąg dalszy. Zaczęliśmy od wspólnego śniadania z jednej miseczki- podano Gerberka i ładnie razem się zajadają
  Dzisiaj próby łączenia ciąg dalszy. Zaczęliśmy od wspólnego śniadania z jednej miseczki- podano Gerberka i ładnie razem się zajadają  

Dostał kilka razy z plaskacza w twarz i się wkurzył. Teraz jak młody próbuje go bić to przewraca Filipka na plecki i przytrzymuje nie robiąc przy tym krzywdy a młody zaczyna wtedy wrzeszczeć i piszczeć jakby wielka krzywda się działa. Przez chwilę razem  ładnie spali ale Filipkowi się znudziło i musiał niestety wrócić do swojej klatki bo nie umiał się zachować
 Dostał kilka razy z plaskacza w twarz i się wkurzył. Teraz jak młody próbuje go bić to przewraca Filipka na plecki i przytrzymuje nie robiąc przy tym krzywdy a młody zaczyna wtedy wrzeszczeć i piszczeć jakby wielka krzywda się działa. Przez chwilę razem  ładnie spali ale Filipkowi się znudziło i musiał niestety wrócić do swojej klatki bo nie umiał się zachować   Dzisiaj próby łączenia ciąg dalszy. Zaczęliśmy od wspólnego śniadania z jednej miseczki- podano Gerberka i ładnie razem się zajadają
  Dzisiaj próby łączenia ciąg dalszy. Zaczęliśmy od wspólnego śniadania z jednej miseczki- podano Gerberka i ładnie razem się zajadają  
Może powyciągaj hamaczki itp. żeby byli skazani tylko na siebie i nie mieli gdzie uciec  

- mania85
Tfu tfu odpukać od rana jest dobrze. Fifi zobaczył że Stefek się tak nie daje ustawiać i jest większy i nieco zbastował.   Najważniejsze że się nie gryzą i są w stanie ze sobą przebywać od samego początku.Musimy tylko dopracować częstotliwość iskania i będzie dobrze
 Najważniejsze że się nie gryzą i są w stanie ze sobą przebywać od samego początku.Musimy tylko dopracować częstotliwość iskania i będzie dobrze  

Najważniejsze że się nie gryzą i są w stanie ze sobą przebywać od samego początku.Musimy tylko dopracować częstotliwość iskania i będzie dobrze
Oby tak dalej 

- mania85
Oh jaki ślicznoch!! Czarnulek!
U mnie również mały zdominował starszego..

U mnie również mały zdominował starszego..

Sobie wyobraź że ja musiałam tak 14 sztuk uchwycić 

- mania85
Nie jestem w stanie   

Podziwiam i chylę czoło
  Podziwiam i chylę czoło  

Podziwiam i chylę czoło
  Podziwiam i chylę czoło