Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Miała być dzisiaj,a będzie w niedzielę. <3 Już dzisiaj naładuję aparat, bo jutro cały dzień będę robić fotki Ate i Fames. A klatka już gotowa na przywitanie malucha.
Omnom. *_* Mam już ją. Jest taka śliczna, czerwonooka Fames. Jaka Ate przy niej jest duża. // Dziewczyny się dogadują, na początku Ate bała się Fames, potem była zła (mam wrażenie, że na mnie), taka nerwowa. Zaczęły się gryźć, a teraz śpią razem w hamaku. Ate zmieniła się, teraz by tylko biegała, nie chce posiedzieć, ani być pogłaskana. A Fames tylko by siedziała na rękach i spała. Wspólne zdjęcia mają tylko jak jedzą.
Hehehe
Pewnie będzie ciężko z tym uczeniem, bo w końcu kto jak kto, ale szczury to mistrzowie spania we własnych siuśkach
Przynajmniej są pogodzone z naturą, a nie wydają tam fortun na jakieś perfumy
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Moja pierwsza dziewucha szybko się nauczyła, a też sikała tam gdzie spała. Dawałam jej do hamaku chusteczki, ona na nich spała, potem dawałam te osikane chysteczki na sam dół i już chodziła tam sikać i kupkać. Może na Fames też to podziała.