Ja bardzo bym chciała 2 panów na DS, ponieważ chłopcy, których zarezerwowałam u mph okazali się dziewczynkami
Obawiam się tylko, że w ciągu tygodnia będzie problem ze znalezieniem w transportu
Przesyłam na PW ankietę i gdyby odpowiadały Ci nasze warunki, daj znać, będę szukać transportu A nóż się uda?
Z nami: Dyrektor, Siwy i Ciapaty Za TM: Tytusek, Marti, Figo, Fagot, Ojciec
Odpisałam na pw. Jak coś to wybierz sobie brzuszki przyszłych panów
A transport się znajdzie, na chacie jeszcze mozna napisać no i założyć wątek. Jak możesz to załóż wątek że potrzebny transport z tarnowa do -> ... ;] A Tobie akurat bardzo chętnie je oddamy
Transport z Tarnowa jest umówiony na jutro, tylko monisia musi odczytać PM i się umówić No i teraz figo - jak je zawieźć do Ciebie? W Krakowie im załatwiać DT czy w Wawie? Trzeba to migiem ogarnąć, bo mamy transporty bardzo, bardzo ciasno - z Tarowa jest w niedzielę wieczorem, a do Wawy w poniedziałek rano.
W miocie było 9 małych - 7 chłopców, 2 dziewczyny, tak? I Natalia zostawia sobie 1 dziewczynkę, a Ty sobie 1 chłopaka?
Zostaje 7 małych - 6 chłopa i 1 babeczka, te na zdjęciach. Dziewczynka jedzie do last, 2 chłopców do figo, a reszta na DT do noovej last sobie odbiera dziewuszkę sama, a ja zabieram ze sobą wszystkich facetów przynajmniej tak zrozumialam z tych rezerwacji tutaj
A ja nie mam jak odebrać dziewczynki, ponieważ z mojego miasta nie ma bezpośredniego busa do Tarnowa, a nie wiem (i nigdzie nie pisze, przynajmniej ja nie umiem znaleźć) z którego miasta jest bezpośredni do Tarnowa. C:
last, a dasz radę jutro (w poniedziałek) odebrać ją na dworcu w Krakowie? Bo jeśli tak, to ja mam pociąg o 12, mogę o 11:30 Ci ją przekazać. Ew szybka akcja z szukaniem jej DT w Krakowie