Śliczne są ja też na kapturka dumbo jakby to pani była mania z tego co wiedziałam to nie możesz mieć trzeciego i nie masz klatki a te maluchy też w końcu urosną
cholerka - pomyliłam się i niechcący dałam ostatniego samczyka do adopcji a on zostaje tez z Magdą - proszę moderatora o skasowanie z postu zdjęć samczyka "samczyk beżowo-biały z dwiema plamkami na grzebiecie"
Chętnie przygarnę pierwszą panienkę akurat z innego wątku będę miała czarnulkę w podobnym wieku to mialaby rowieśniczkę:) jestem z trojmiasta ale pewnie znalazłby się jakiś transport:) Chętnie odpowiem na wszystkie pytania a w przyszlym tygodniu prawdopodobnie i tak będę miała wizytę przedadopcyjną. Czekam na wieści i wyślę jeszcze PW
Ze mną: Avangarda, Revolta, Morwena, Troya, River, Boomer
Na tęczowym mostku: Vendetta, Vesania, Ciri, Marian, Rebelia, Ninde Banshe, Geralta, Valkiria, Falkon (tęsknimy!)
Przypominają mi moją szczurkę - też była taka maleńka, gdy dostałam ją w wieku 4 tygodni. Odpowiednie odkarmienie i dużo troski, a wyrosną z nich kochane futrzaki
Moje PW również poszło, tylko na drugim forum
Skoro są chętni na maluszki to ja wtedy odstąpie z kolejki zwłaszcza, że nie mieszkam najbliżej... a mi mam nadzieje uda sie drugą kluskę przygarnąć z wrocławia to zawsze tosamo miasto chociaz do transportu Trzymam kciuki za maleństwa!
Ze mną: Avangarda, Revolta, Morwena, Troya, River, Boomer
Na tęczowym mostku: Vendetta, Vesania, Ciri, Marian, Rebelia, Ninde Banshe, Geralta, Valkiria, Falkon (tęsknimy!)