[Kraków] Biała szczurka szuka domu!
Moderator: Junior Moderator
Re: [Kraków] Biała szczurka szuka domu!
Oczywiście ankiety adopcyjne przyjmujemy dalej (ja lub Norka). 

Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Hop! 

Jaka znajoma?
Mamy jedną chętną, ale dopiero koło wakacji. No chyba, że ja... 

no właśnie mi o nią chodzi
a dlaczeko aż tak długo ma niuńka czekać na domek? w sumie ja ją mogłabym wziąść tylko ze klatka nie ta jak na 3 panny.. :<

szczurki
No to zapraszam chętnych na PW.
Niestety, dopiero wtedy może wziąć małą.

- Frugo_Frugo
Dżizes , jaka meega!Brałabym. 

Ze mną : Dudek i Irysek <3
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=36014
Rób jajcięcie chłopakom! 

- Frugo_Frugo
Nie opłaca się robić dwóm facetom dla jednej babki. Lepiej dziewczynkę ciachnąć. Ale u mnie i tak nie ma zbyt dobrych wetów. 

Ze mną : Dudek i Irysek <3
Heh, a jednak 
Inka chyba załapała, że jak napotyka palec od rękawiczki uciapany w jogurciku, to ten jogurcik się LIŻE, a nie rzuca na rękawiczkę z zębami

Inka chyba załapała, że jak napotyka palec od rękawiczki uciapany w jogurciku, to ten jogurcik się LIŻE, a nie rzuca na rękawiczkę z zębami

nom 
niech sie uczy kluseczka
moje tez lubia zlizywac z palca ^^ ale dzisiaj jak zyta mnie ciachnela zebami to az mi sie slabo zrobilo tak mnie ugryzla mocno a krew sikala jak glupia.. niechcacy trafila mnie az pod paznokcia
ale wybaczam jej to xD chociaz mnie gryzie jak ma ku temu okazje ^^

niech sie uczy kluseczka

szczurki
Mi się krew przedwczoraj lała
Udziabała mnie, jak instalowałam hamak. Ale jak ją mam na rękach, to okazji do gryzienia ma mnóstwo, a jakoś nie próbuje.

Dwie rzeczy mi się nasuwają co do tego gryzienia: miała mało jedzenia i jest zachłanna, więc rzuca się z zębami na wszystko, co pachnie jedzeniem (myjcie dokładnie ręce przed kontaktem z nią) albo ktoś jej zrobił krzywdę i ręka jej się źle kojarzy.
No i te ugryzienia są na zasadzie "złapać i uciec" czy "ugryźć do kości"? Bo mnie mój kastrat często gryzie własnie przy jedzeniu (łapczywy strasznie), ale nie jest to złośliwe, nigdy nie okazuje agresji. Natomiast Guarana, zdziczała i strasznie wystraszona szczurzyca gryzie jak tylko zobaczy rękę w zasięgu i to gryzie do kości - jeśli ręka jest zawinięta w kocyk, to wspina się na ramie i siedzi.
No i te ugryzienia są na zasadzie "złapać i uciec" czy "ugryźć do kości"? Bo mnie mój kastrat często gryzie własnie przy jedzeniu (łapczywy strasznie), ale nie jest to złośliwe, nigdy nie okazuje agresji. Natomiast Guarana, zdziczała i strasznie wystraszona szczurzyca gryzie jak tylko zobaczy rękę w zasięgu i to gryzie do kości - jeśli ręka jest zawinięta w kocyk, to wspina się na ramie i siedzi.
Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
hmm nie wiem jak to dokladnie ocenic z tą moją szczurką Zytą.. ale ona mnie gryzie odrazu jak probuje ja dotknac.. gryzie boleśnie.. ale nie zniecheca mnie to "dziabanie" jak jest poza klatka to chyba sie boi poniewaz robi duzo "siku" gdzie popadnie i "kupe" .. wydaje mi sie ze to ze strachu.. ale nie wiem dlaczego taka jest
ciężko mam ją oswoić

szczurki