MOJE NAJ NAJ NAJSŁODSZE DZIECI OGONIASTE

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
klaudia1234

Re: MOJE NAJ NAJ NAJSŁODSZE DZIECI OGONIASTE

Post autor: klaudia1234 »

dziekuje kocham je nad zycie:) jeszcze brakuje mi albinoska którego chciałabym zaadoptowac
Awatar użytkownika
monisiaxp

Post autor: monisiaxp »

Pochwal się klatką.
A różnica między szczurkami jest kolosalna :o
Awatar użytkownika
Laraine

Post autor: Laraine »

klaudia1234 pisze:dziekuje kocham je nad zycie:) jeszcze brakuje mi albinoska którego chciałabym zaadoptowac
W SPS na pewno są jakieś albinoski do adopcji, z resztą tutaj też może są - poszukaj :)
Awatar użytkownika
monisiaxp

Post autor: monisiaxp »

Oferuję szczurki do adopcji, tylko NIE ALBINOSKI. Ale równie kochane.
Awatar użytkownika
klaudia1234

nie musza byc albinoski ale chce poprostu dac domek innemu szczurkowi ;D wiem roznica jest kolosalna chodz z czasem chce polaczyc te klatki
Awatar użytkownika
klaudia1234

Awatar użytkownika
Laraine

Post autor: Laraine »

Urozmaić im jakoś tą większą klatkę, bo pusto i smutno tam. A z tej małej koniecznie wyjmij ten kołowrotek. I poidełko mogłabyś inaczej zawiesić.
Awatar użytkownika
klaudia1234

wiem duza klatke musze urozmaicic wiec szukam jakis hamaczków i norek,a mała jak dołacze to powywalam wszystko ze srodka
Awatar użytkownika
jamajkaaa
Numer GG: 5917402

Post autor: jamajkaaa »

Śmiesznie wyglądają razem, wielki szczur z maleństwem ;) jeśli chodzi o urozmaicenie wystroju klatki to polecam kupić plastikową rurę, średnicy ok. 10 cm, np w obi, i zamieścić ją w klatce tak żeby umożliwiała przechodzenie z półki na półkę...to jest niewielki koszt a radocha dla szczura, moje dziewczyny mają 2, dłuższą i krótszą (65cm i 35cm), i je uwielbiają ;)
Awatar użytkownika
klaudia1234

wiem juz mam w planie zamowic hamak i dziuple to i o rurce pomysle.bo klatka dopiero była kupiona i dlatego jest pusta.a co wielkosci szczurów to jest mega róznica :) ale malutka opiekuje sie ta duza muska ja i ja ogrzewa jak ja wsadzam do małej.malenka musi urosnac bo przechodzi przez raszki.heh...i teraz ja tucze gerberkami i kaszka ;D
Awatar użytkownika
klaudia1234

dzisiaj pojechałam po siostrzyczke milki.i teraz mam 3 dziewczynki saga milka i nesti-jest z tego samego miotu co milka tyle ze biała z czerwonymi oczkami.jest taka słodziutka w jakis dzien wkleje fotki ;D
Awatar użytkownika
klaudia1234

jeszcze nie opisywałam jak sie zaczeła moja przygoda ze szczurkami ;D
A wiec kiedy mialam tak z 11 lat mialam duzo róznych zwierzat królika swinke morska myszki mastomysze myszoskoczki pieski kotki rybki.lecz kiedy mialam 13 lat poszlam z moja przyjaciółka do zoologicznego.ogladajac rozne zwierzatka spodobały nam sie rozbrykane ogonki ;D wiec pobiegłam do mamy i mówie zeby dała mi pieniadze na szczurka nie miała nic przeciwko bo dbałam o moje zwierzatka.i tak kupilam kapturnika tusie a kasia kapturnika nane.chodziłysmy wszedzie z ogonkami.moja tusia była tak madra ze mozna ja było puszczac luzem i na cmokanie przybiegała,ludzi sie wogóle nie bała wiec po paru miesiacach chciałam miec parke i dokupiłam albinoska szurika nie myslac o tym ze moga byc male wsadziłam je razem zeby powiły potomstwo a tu zonk bo tusia nie dopuszczala szurika do siebie i strasznie go gryzła i musiałam je rozdzielic.tak czas biegł i tosia zdechla bardzo to przezyłam a po 2 miesiacach szurik zdech i rowniez to przezywałam.po tych szczurkach długo nie mialam ogonków az do dnia kiedy z kumpelami bylysmy w zoologu kupic karme do mojego psa i zobaczyłam sliczna kuleczke i bez zastanowienia wzielam ja do domu i nazwalam fetka.bardzo byla plochliwa i nie ufna.nie szlo ja oswoic pewnie była chora bo szybko zdechla.dopiero kiedy przeprowadzilam sie do chlopaka kupiłam 2 ogonki sage i biala ale tak sie nie lubiły chodz były z jednego miotu ze musiałam ja wydac z bólem serca ale jest w dobrych rekach u mojej przyjaciołki kasa sagusia została ze mna az do dnia kiedy znalazlam ta stronke wpisujac w google o szczurkach.i ze moja sagusia nie powinna byc sama,to postanowilam poszukac szczurka w adopcjach ale ze byłam w szkole i o tym mówiłam to info sie rozeszło i kumpela mi powiedziala ze jej chłopakowi sie urodziły szczurki i wziełam od niej kapturka(milke) na drugi dzien .a po paru dniach jej siostrzyczke nesti. i tak moja historia sie na razie konczy bo dziewczyny sa u mnie i maja sie bardzo dobrze.
Awatar użytkownika
klaudia1234

moje skarby już razem ;D teraz mi tylko pozostaje urzadzic klatke w hamaczki tunele i norki ;)
Awatar użytkownika
klaudia1234

http://www.fotosik.pl/u/klaudia1234/album/1192566 moje dzieciaczki w klatce ;D jedynie słaba jakosc zdjec przez mój telefon eh....
Awatar użytkownika
klaudia1234

przed chwileczka moje slodkie były na wybiegu ;D maludy skikały jak kangury taka miały frajde :D a ja razem z nimi :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”