Zielonogórskie mini stadko

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
mania85
Numer GG: 1473173

Re: Stefan ;]

Post autor: mania85 »

Z Filipka to wyrośnie czekoladka ;] Jaśnieje chłopak a na pyszczku już widać piękny czekoladowy kolor ;D ;D
Ze mną: Stefan, Filip, Kajtek, Edek i ManiekObrazek
Awatar użytkownika
Evilka
Numer GG: 6273947
Kontakt:

Post autor: Evilka »

jak ci sie udaje go uchwycic na zdjeciu? neo i doc to istne adhd jedyne zdjecia jakie mozna im zrobic to jak spia!!
btw byly pierwsze ofiary... zostal zjedziny ulubiony sweter mojego chlopaka :( na szczescie ja i chlopcy nie zostalismy wyrzuceni i nie skonczylismy na ulicy za ta mala wpadke :)
'I należysz do mnie, choć to nie kwestia posiadania.'
Neo, Doc i Aki
Awatar użytkownika
mania85

A to od niego zależy kiedy da sobie zrobić zdjęcie(straszne to ADHD :D ) Filip musi się czymś zająć żeby można było zrobić zdjęcie np dać mu coś do gryzienia a jeszcze lepiej jedzenia ;) Czasem zdarzy mu się gapić w tv to wtedy można coś pstryknąć ale to też nie codziennie
Awatar użytkownika
mania85

edycjo...
a co do ofiar to u nas też są z tą tylko różnicą że jak wracam do domu i siadam do potworków to się przebieram i uszkodzone są tylko rzeczy niewyjściowe, tzn moje bo pozostali nie są tak zapobiegawczy i mają urocze Filipkowe dziurasy ;D Chłopak jest strasznie niewyżyty i obżera mi ściany chociaż go gonię(mam dwie dziury już) dlatego też dostaje chusteczki albo ręczniki papierowe co by mógł się na nich powściekać. On szczęśliwy że ma w końcu coś do destrukcji a ja mogę popatrzeć bo fajnie to wygląda.
Awatar użytkownika
mania85

Mały rozbójnik ;]

Obrazek
Awatar użytkownika
mania85

Zastanawiam się co zrobić z moimi wstrętnymi szczurasami :-\ Oswoiły się ze sobą, razem jedzą i czasem razem poleżą ale to jest zawsze tylko na chwilę(mają jeden ulubiony hamaczek i obaj czekają aż któryś sobie z niego pójdzie rozpychając się nieziemsko) i najczęściej śpią osobno. Nawet się nie iskają, czasem tylko Stefan przez dosłownie chwileczkę poiska małego. Dzisiaj powiedziałam im że tak być nie może i zabrałam im piękne polarkowe domki zostawiając jeden co by musiały spać razem ale zastanawiam się czy to coś da. Starszy nadal wydaje się być samotnikiem, jak przyjdzie to tylko coś zjeść prawie nie chce wychodzić z klatki a jak wyjdzie to po malutkim obchodzie łóżka idzie spać pod kołdrą. W ogóle się nie bawi, nic go nie interesuje. Filipek z kolei jest odwrotnością. Kochana klusia budzi mnie rano bo chce wyjść, biega ta k długo aż go nie wrzucę spowrotem do klatki i mógłby w ogóle prawie nie spać :P Chciałby się pobawić ze Stefanem ale ten nie chce więc przestał o to zabiegać i albo gania sam ale goni moją rękę lub jakiś sznureczek. A co do tego koszyczka który obaj kochają... Maleństwo właśnie zrobiło tam piękną kupkę... Siusianie jest na porządku dziennym i ciągle wycieram :-\ Robi to na złość Stefanowi mając nadzieję że tamten nie wejdzie wtedy(oczywiście włazi i potem mam smrodkowego szczura a nawet i dwa). Nie wiem w czym jest rzecz bo panowie są ze sobą ponad miesiąc i od początku nie było między nimi konfliktów ale zachowują się jakby były sobie prawie obce :'(
Awatar użytkownika
Evilka
Numer GG: 6273947
Kontakt:

Post autor: Evilka »

moze nie robia sobie na zlosc? moje tez robia kupki do koszyczkow i maja to za normalke, ze pani albo pan przyjdzie zaraz i posprzata. bywa ze spia osobno, kiedy jest bardzo cieplo zwlaszcza, a kiedy jest chlodniej przytulaja sie do siebie i spia razem, jak dzis.
'I należysz do mnie, choć to nie kwestia posiadania.'
Neo, Doc i Aki
Awatar użytkownika
mania85

Na pewno nie chodzi o upał bo mieszkamy w starym budownictwie i nawet jak na dworze jest 40 stopni to w domu jest może 23-24. A śpią prawie cały czas osobno a siusianie w koszyczkach to tylko Filip uskutecznia:-\
Awatar użytkownika
mania85

Zastanawiam się czy to mnie tak odbiło(za długo siedziałam na słonku czy jak) czy wszyscy tak mają? Ja to bym robiła swoim paskudom co chwilę zdjęcia ;D Jak tylko ułożą się w jakąś fajną pozycję do spania/leżenia/czegokolwiek to od razu poszukuję aparatu... Normalnie to się nie mogę "napaczeć" i nawzdychać jakie to mam pięknuchy. Boziu, co za piękna zaciśnięta piąsteczka 8) Niech mi ktoś powie jak bardzo ze mną źle?:D
A tak na potwierdzenie mojego szczurnięcia mała foteczka ::) ::)

Obrazek
Awatar użytkownika
Agusta

Post autor: Agusta »

Sweet! ;D
Moje Puchate: Milu Lilu Jadwiga Beza Ważka < : ) ~~
...::: Zajrzyj do nas :::...
Awatar użytkownika
mania85

Dzisiaj się zważyliśmy i chyba czas na dietę ;D
Stefan 3,5miesiąca 430g
Filip 2,5 miesiąca 300g
Awatar użytkownika
mania85

Coś mi podpowiada że się doszczurzam ::) ;D
Awatar użytkownika
Agusta

Post autor: Agusta »

Doszczurzanie wygrywa ;P
Moje Puchate: Milu Lilu Jadwiga Beza Ważka < : ) ~~
...::: Zajrzyj do nas :::...
Awatar użytkownika
mania85

I to nie byle jakie doszczurzanie a podwójne ;D
Awatar użytkownika
mania85

Maleństwo zaczyna powoli przypominać szczura :) Uwielbiam to błyszczące futerko :D
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”