Blu'e. Jest moim czwartym ogonkiem, który przeszedł na drugą stronę tęczy, ale dopiero przy niej uświadomiłam sobie w pełni jak kruche jest życie naszych małych ogoniastych. Po raz pierwszy mam wątpliwości czy chce mieć jeszcze w przyszłości szczurki. W moim domu mieszkają jeszcze cztery ogonki, z czego Cosma, praktycznie rówieśnik Blu'e w tym roku będzie obchodził dwa lata... Tak bardzo bym chciała aby mogły być z nami dłużej.
Blu'e 19.09.2010 - 20.04.2012
Moderator: Junior Moderator
Blu'e 19.09.2010 - 20.04.2012
Miała być chłopcem, a okazała się dziewczynką, miała zostać oddana, a została do końca. Urodziła osiem ślicznych osesków, z których siedem obchodziło ostatnio swój pierwszy rok życia. Wielka osobowość w małym ciele. Prowadziłyśmy wieczną wojnę o kable, o jej miejsce do spania, o ubrania, o koce, które wiecznie gryzła, była pierwsza do sprzątania w szafie i do witania gości w drzwiach. Zawsze przybiegała domagając się smakołyków, kradła jedzenie z talerzy, wypijała herbatę z kubków, zawładnęła tapczanem biorąc go w wieczyste użytkowanie... uwielbiałam ją. Odeszła cichutko, po prostu zasnęła i zorientowałam się dopiero wtedy, kiedy sprzątałam, kiedy nie wpadła do szafy z zamiarem poprzestawiania kilku rzeczy
Blu'e. Jest moim czwartym ogonkiem, który przeszedł na drugą stronę tęczy, ale dopiero przy niej uświadomiłam sobie w pełni jak kruche jest życie naszych małych ogoniastych. Po raz pierwszy mam wątpliwości czy chce mieć jeszcze w przyszłości szczurki. W moim domu mieszkają jeszcze cztery ogonki, z czego Cosma, praktycznie rówieśnik Blu'e w tym roku będzie obchodził dwa lata... Tak bardzo bym chciała aby mogły być z nami dłużej.
Re: Blu'e 19.09.2010 - 20.04.2012
Bardzo mi przykro.... Wzruszyły mnie Twoje słowa. Trzymaj się.

[*] Dla Blu'e Kochanej Malutkiej,Która napewno miała u Ciebie szczęśliwe życie, pełne Miłości
Ps.To zawsze boli,Taka decyzja... człowiek się wacha....
Ale bez Nich, Małych Milusiaków jest jeszcze gorzej
Bardzo Ci współczuje
trzymaj się
Ps.To zawsze boli,Taka decyzja... człowiek się wacha....
Ale bez Nich, Małych Milusiaków jest jeszcze gorzej
Bardzo Ci współczuje
trzymaj się
-
klimejszyn
- Kontakt:
[*]
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Dla Blue
[*]

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ...
Zawsze się znajdzie taki, który głębiej zagląda do serca a strata pozostawia nieogarniętą pustkę .. ale kto, jak nie ogony potrafią się tak patrzeć ?
Biegnij .. za mostek.. na łąkę ..
Biegnij .. za mostek.. na łąkę ..
Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
Trzymaj się i nie smutaj
Zawsze, przy każdym zwierzaku przeżywamy ten horror rozstania kiedy pupil odchodzi. Zawsze miałam szczurki, ale dopiero teraz gdy na pewien czas ich zabrakło w moim życiu, zrozumiałam jak beznadziejne i szare jest życie bez ogoniastych. Nigdy nie myśl że nie chciałabyś ich mieć bo to nie prawda...
[*] dla Blue. Niech pohasa po zielonych łąkach z innymi ogonkami za Tęczowym Mostem...
[*] dla Blue. Niech pohasa po zielonych łąkach z innymi ogonkami za Tęczowym Mostem...
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]