Tłuką sie po nocach (a Mia tylko patrzy na nie z politowaniem
 ) i spać mi nie dają. Głosiki mają takie, że sie czasami zastanawiam, czy to aby na pewno szczury, nie jakieś ptaszki
 ) i spać mi nie dają. Głosiki mają takie, że sie czasami zastanawiam, czy to aby na pewno szczury, nie jakieś ptaszki   
 A jak słodko marudzą, jak Mia je iska

Moderator: Junior Moderator

)
 )  
Jakbym tak mogła, bez czarnego kaptura?odmienna pisze:(zwłaszcza, że to klazycznej piękności kapturek)

Jest już co pomiziać
 Jest już co pomiziać  
  I ma piękne oczy
  I ma piękne oczy   

Przeczytałam wszystkie zaległości a bieżących nie ma!
 Przeczytałam wszystkie zaległości a bieżących nie ma! .Ucałuj podopiecznych :* .
 .Ucałuj podopiecznych :* .
 seter angielski .
 seter angielski .

Zambia sie pomalutku oswaja, daje sie w końcu brać na ręce (a jest z nami od początku września!). Mia mi ostatnio udziabała psa w nos
  Zambia sie pomalutku oswaja, daje sie w końcu brać na ręce (a jest z nami od początku września!). Mia mi ostatnio udziabała psa w nos  Tego powyżej, kudłatego. Cały dzień mu krew ciekła... Szczekał na nią przez pręty i mu sie zebrało.
 Tego powyżej, kudłatego. Cały dzień mu krew ciekła... Szczekał na nią przez pręty i mu sie zebrało.