2 Samce Dumbo Rex. Oddam w dobre ręce. Rz-ów
Moderator: Junior Moderator
-
2 Samce Dumbo Rex. Oddam w dobre ręce. Rz-ów
Witam. Tak jak w temacie, chciałbym oddać komuś do adopcji 2 samczyki d-rex. Czarny samczyk z białym brzuszkiem ma ok. 4 miesięcy, młodszy jest odmiany blue rusian/american blue (nie wiem dokładnie) i ma ok. 2+ miesięcy. Oddaje z powodu allergi domowników :/. Oprócz samców, mam dwie samiczki z którymi nie było żadnego problemu. Nie wiem czy jest to kwestia ilości szczurków. Od razu mówię, że będę oczekiwał zdjęć co ok. 3 miesiące obydwu osobników. Oczywiście zdjęcia aktualne. Nie wykluczone, że będę żądał adresu ewentualnej osoby adoptującej. Zainteresowane osoby proszę o kontakt Tel - 530 409 004, Gg - 888545. Pozdrawiam Patryk.
Re: 2 Samce Dumbo Rex. Oddam w dobre ręce. Rz-ów
Dodaj zdjęcia to na pewno ktoś się skusi 

Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
No i gdzie te zdjęcia ? 

Ze mną:
Bobo <3
Za tęczowym mostem:
Black'y <3 Kuba <3 Grubcio <3
Bobo <3
Za tęczowym mostem:
Black'y <3 Kuba <3 Grubcio <3
-
Już dawno nie aktualne niestety.