NIETOPERENDING STORY
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: NIETOPERENDING STORY
Ja bym próbowała zgłosić lub namierzyć bo jakby dyrektor coś powiedział to by się wystraszył i by oddał
bo jednak warto walczyć o takie cudowne wspomnienia.A co powiedział ten chłopak ?

To już teraz wiem, dlaczego mi nie odpowiedziałaś na esemesa .. Może ktoś jeszcze zadzwoni, teraz weekend - dzieci w domach ale przecież jest szansa ze mają normalnych rodziców, a normalni rodzice pytają się dzieci " skąd masz taki telefon ?"
Miejmy nadzieję że są jeszcze normalni rodzice ..
Ściska Cię mocno i cieplutko
Miejmy nadzieję że są jeszcze normalni rodzice ..
Ściska Cię mocno i cieplutko

Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219

-
- Kontakt:
Zgłosiłam na Policji,telefon jest wprowadzony w system jako kradziony
A ten ktoś nic nie powiedział,bo chyba przez przypadek odebrał dzwoniący telefon,było słychać tylko jakieś trzaski
Moje HALO,HALO!!! I zero odzewu przez kilka minut połączenia
Najgorsze jest to,że nawet jak telefon odzyskam,to pewnie wyczyszczony i przygotowany do dalszej sprzedaży...

A ten ktoś nic nie powiedział,bo chyba przez przypadek odebrał dzwoniący telefon,było słychać tylko jakieś trzaski

Najgorsze jest to,że nawet jak telefon odzyskam,to pewnie wyczyszczony i przygotowany do dalszej sprzedaży...

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Mam nadzieję że jednak nic nie zostało usunięte i trzymam kciuki 

Mój kolega kiedyś kupił telefon, który był kradziony ale on o tym nie wiedział i po kilku tygodniach dzwonią na jego numer z komendy i powiedzieli mu że ma się do nich zgłosić z telefonem, który trzyma w ręku
Namierzyli odebrali telefon mu i jeszcze toczyła się przeciwko niemu sprawa w sądzie, ale udało mu się obronić bo kupił od jakiejś dziewczyny.
Więc jest jeszcze szansa, ale faktycznie - oby nie był pusty.

Namierzyli odebrali telefon mu i jeszcze toczyła się przeciwko niemu sprawa w sądzie, ale udało mu się obronić bo kupił od jakiejś dziewczyny.
Więc jest jeszcze szansa, ale faktycznie - oby nie był pusty.
O! no, masz!
Otiśkowe urodziny przegapiłam....
Ale wiesz przecież, że on w moim sercu i bez jubileuszu- szczególne miejsce zajmuje.
Zdróweczka Kłapousiu!
Netoperuu; napisz błagalnego smsa- wytłumacz, jak zawartość telefonu jest dla Ciebie cenna; przecież może nie taka do końcu podła ta Przyszłość Narodu.... obiecaj nieściganie i „znaleźne” jakieś (byle nie zbyt „materialne” ; zapewnij anonimowość: jakieś intymne miejsce przekazania „fanta” ).
Rozumiem Cię aż za bardzo
: kiedyś ukradziono mi torebkę- nic to problemy (spore- bo wszystkie dokumenty, łącznie z paszportem tam były; karty płatnicze, klucze....a właśnie miałam podpisać umowę najmu wymarzonego mieszkania ) najgorsza była świadomość, że rysunek Mojej Małej Siostrzeniczki i telefon, który zanotował Ostatnie Połączenie z moim Tatą, dostały się w brutalne, chamsko nieczułe łapy złodzieja....
Otiśkowe urodziny przegapiłam....
Ale wiesz przecież, że on w moim sercu i bez jubileuszu- szczególne miejsce zajmuje.

Zdróweczka Kłapousiu!

Netoperuu; napisz błagalnego smsa- wytłumacz, jak zawartość telefonu jest dla Ciebie cenna; przecież może nie taka do końcu podła ta Przyszłość Narodu.... obiecaj nieściganie i „znaleźne” jakieś (byle nie zbyt „materialne” ; zapewnij anonimowość: jakieś intymne miejsce przekazania „fanta” ).
Rozumiem Cię aż za bardzo

: kiedyś ukradziono mi torebkę- nic to problemy (spore- bo wszystkie dokumenty, łącznie z paszportem tam były; karty płatnicze, klucze....a właśnie miałam podpisać umowę najmu wymarzonego mieszkania ) najgorsza była świadomość, że rysunek Mojej Małej Siostrzeniczki i telefon, który zanotował Ostatnie Połączenie z moim Tatą, dostały się w brutalne, chamsko nieczułe łapy złodzieja....
-
- Kontakt:
odmienna,sms-a nie napiszę,bo od razu kazałam numer zablokować.To był telefon na abonament,więc wizja zapłacenia rachunku za czyjeś naściągane gry mnie zmroziła i zablokowali mi numer od razu.Teraz mam numer ten sam,tylko całej listy kontaktów nie mam...
Na uczciwość znalazcy nie liczę...Bo by już dawno ktoś się odezwał,choćby do kogokolwiek z listy kontaktów...
Agusta,Twój kolega pewnie miał telefon z funkcją namierzania w przypadku kradzieży,wtedy gdy telefon zostanie uruchomiony z jakąś inną kartą wysyłana jest informacja o numerze telefonu na wskazany numer.Idziesz z tym na policję,a oni wtedy tą osobę znajdują.Ja też coś takiego miałam w swoim telefonie,tylko nie miałam czasu się w to bawić,odkładałam na później,aż w końcu zapomniałam...
Mądry polak po szkodzie...

Na uczciwość znalazcy nie liczę...Bo by już dawno ktoś się odezwał,choćby do kogokolwiek z listy kontaktów...
Agusta,Twój kolega pewnie miał telefon z funkcją namierzania w przypadku kradzieży,wtedy gdy telefon zostanie uruchomiony z jakąś inną kartą wysyłana jest informacja o numerze telefonu na wskazany numer.Idziesz z tym na policję,a oni wtedy tą osobę znajdują.Ja też coś takiego miałam w swoim telefonie,tylko nie miałam czasu się w to bawić,odkładałam na później,aż w końcu zapomniałam...
Mądry polak po szkodzie...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Ale ludzie potrafią być podli...
Przez takiego jednego można stracić tak ważne dla siebie wspomnienia...
A co u ogoniastych? Mizianko przesyłam dla stadka!

A co u ogoniastych? Mizianko przesyłam dla stadka!

Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Kurczę... współczuję
Telefon jak telefon, ale to, co na nim było 
My kiedyś z mężem znaleźliśmy telefon, na wakacjach. Kupiliśmy najtańszy starter, żeby go odpalić (bo PINu nie znaliśmy), kontakty były w pamięci telefonu, więc szybko zlokalizowaliśmy właściciela (po tapecie z niekompletnie ubraną damą wnioskowaliśmy, że to nastolatek i fakt, chyba z 18 lat miał). Chcieli koniecznie zapłacić znaleźne, a nam głupio było - zgodziliśmy się, żeby tylko za ten starter 5 zł oddali.
Jeśli zgubiłaś ten telefon, to może ktoś Ci odda... ale jeśli go ukradziono, to ech...
Oby nie 

My kiedyś z mężem znaleźliśmy telefon, na wakacjach. Kupiliśmy najtańszy starter, żeby go odpalić (bo PINu nie znaliśmy), kontakty były w pamięci telefonu, więc szybko zlokalizowaliśmy właściciela (po tapecie z niekompletnie ubraną damą wnioskowaliśmy, że to nastolatek i fakt, chyba z 18 lat miał). Chcieli koniecznie zapłacić znaleźne, a nam głupio było - zgodziliśmy się, żeby tylko za ten starter 5 zł oddali.
Jeśli zgubiłaś ten telefon, to może ktoś Ci odda... ale jeśli go ukradziono, to ech...

Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
-
- Kontakt:
Mało kto w tych czasach kieruje się uczciwością i zasadami moralnymi...Obwiesiłam synka szkołę ogłoszeniami o zgubionym telefonie,napisałam o treści,na której mi bardzo zależy,napisałam o nagrodzie...Kurcze,oddałabym ten telefon razem z ładowarką,papierami i pudełkiem - za samą jego zawartośc.Jeśli by tylko ktoś chciał oddac...
A tak,sprawa zgłoszona na policji,imei wprowadzony w system i ktoś,kto ten telefon sobie tak po prostu zabrał,może miec niezłe problemy gdy pchnie go dalej.Bo niby radocha,że się ma gadżet za darmo,ale później miec narobione w papierach za kradzież czy przywłaszczenie,to nic przyjemnego,ale ludzie o tym nie myślą.
A tak z innego,weselszego świata...
Wczoraj Duszka szturmem zdobyła główną twierdzę męskiego stadka
Siedziałam sobie wieczorkiem z cudownie rozbieganym szczurzym towarzystwem,za dwa dni bez wybiegu próbując się wkupic w ich łaski wielką michą gotowanego ryżu z marchewką i brokułem.Pożarli,pociapkali,bobków po kątach pokoju nasadzili
Upapranymi pyskami mi do ust,do ucha...
Natomiast Duszka w tym czasie zwiedzała.Rekonesans chłopakowej klatki.Na kolację nawet nie przyszła,jak cała reszta
Wpadła w taki zachwyt,że nagle stwierdziła,że skoro mieszkańców brak,to pewnie wysiedleni,a ona zagarnie ten pałac przez zasiedzenie...
I jakie było zdziwienie powracających z kolacji domowników,gdy u progu ICH domostwa stanęła jakaś brudno-biała postac,która zamiast się wynosic jak przyłapany szabrownik,nagle podwinęła rękawy i stanęła na tylnych nóżkach do boksowania!
Chłopaki zdezorientowani,odpadali każdy po pierwszej rundzie
I została ona sama,w wielkim pałacu...Nikogo nie wpuściła,nawet siostry Tośki
W końcu ludź interweniował i wielka ręka poniosła brudno-białą,rozfukaną kulkę z włączoną funkcją "rządzącej" na jej właściwe miejsce,do jej domku
Tosia sama potuptała grzecznie za siostrą,tęsknym wzrokiem obdarzając jeszcze chłopaków na dobranoc...
A chłopaki zniesmaczeni wrócili każdy na swoje miejsce,obsikując całą klatkę na znak anty-feministycznego protestu.
A tak,sprawa zgłoszona na policji,imei wprowadzony w system i ktoś,kto ten telefon sobie tak po prostu zabrał,może miec niezłe problemy gdy pchnie go dalej.Bo niby radocha,że się ma gadżet za darmo,ale później miec narobione w papierach za kradzież czy przywłaszczenie,to nic przyjemnego,ale ludzie o tym nie myślą.
A tak z innego,weselszego świata...
Wczoraj Duszka szturmem zdobyła główną twierdzę męskiego stadka

Natomiast Duszka w tym czasie zwiedzała.Rekonesans chłopakowej klatki.Na kolację nawet nie przyszła,jak cała reszta

I jakie było zdziwienie powracających z kolacji domowników,gdy u progu ICH domostwa stanęła jakaś brudno-biała postac,która zamiast się wynosic jak przyłapany szabrownik,nagle podwinęła rękawy i stanęła na tylnych nóżkach do boksowania!

Chłopaki zdezorientowani,odpadali każdy po pierwszej rundzie

W końcu ludź interweniował i wielka ręka poniosła brudno-białą,rozfukaną kulkę z włączoną funkcją "rządzącej" na jej właściwe miejsce,do jej domku

A chłopaki zniesmaczeni wrócili każdy na swoje miejsce,obsikując całą klatkę na znak anty-feministycznego protestu.

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Ale masz wesoło z Duszką
Zazdroszczę takich wspólnych wybiegów, u mnie towarzystwo ma oddzielne wybiegi, bo każde stado ma krwiożercze plany wobec drugiego
Wymiziaj ogoniastych

Wymiziaj ogoniastych

Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...
Do zobaczenia Skarby moje...
To ci Duszka ! Brawo !
Już widzę te zdziwione spojrzenia : " ktoś leżał w moim hamaczku" , " ktoś jadł z mojej miseczki !" , " a ta kupa nie moja !"
pomiziaj .. wiesz kogo najbardziej

Już widzę te zdziwione spojrzenia : " ktoś leżał w moim hamaczku" , " ktoś jadł z mojej miseczki !" , " a ta kupa nie moja !"

pomiziaj .. wiesz kogo najbardziej

Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..

Należy się coś Duszyczce, wpierw za nią biegają łajdaki, a potem nie może dostać się do pałacu 
Więc jako s musiała wykorzystać sytuację, by chociaż przez chwilę dopiec im za to że się za nią uganiali i zmuszali do wydawania wysoko tonowych dźwięków

Więc jako s musiała wykorzystać sytuację, by chociaż przez chwilę dopiec im za to że się za nią uganiali i zmuszali do wydawania wysoko tonowych dźwięków

Uśmiałam się przy historyjce o Duszce.
Całusy w brzucholki dla szczurzej gromadki. 

Bezszczurowo - Werter w nowym domku
-
- Kontakt:
No to dziś dla odmiany mamy makaronowe party
Tuptają,rozrabiają,chłopaki dziewczyny gonią,a one niby to uciekają
Teraz to już nie to samo,teraz zamiast dzikich gonitw tylko kokieteria...Ale jest tak spokojnie,zaczepnie
I dziś na środku pokoju stanął TWÓR...makaron,w szeleszczącym woreczku śniadaniowym...
I jak tu stwora takiego pokonać???Akysz był pierwszy i dobrał się do niego z zaskoczenia,przerażony ale triumfujący,bo TO STRASZNE ZŁO okazało się smaaaczne po rozcząstkowaniu
A jak już on falę przekonania rozpoczął,to już ...poooooszli!!!
W kolejce każdy stawał i myślałam,że to kolejka powodowana zapotrzebowaniem prawdziwym na makaronowe kalorie,ale nie...
Bo układało się to tak : Akysz,Bercik,Akuku,Otis,Bercik,Rademenes,Tośka,Bercik,Apsik,Angel,Bercik,Bercik,Tośka,Apsik,Otis,Bercik,Otis,Bercik...
Bercik wyniósł ze słodką minką cały worek makaroniarski i nadal powracał ze wzrokiem spragnionym,głodnym...
A najgorsze,że fotek nie mamy,bo o tej porze najlepsze wychodziły z mojego przywłaszczonego przez kogoś telefonu.Już nie wspomnę o filmikach,których nie ma szans zrobić cyfrówką moją starą...

Tuptają,rozrabiają,chłopaki dziewczyny gonią,a one niby to uciekają

Teraz to już nie to samo,teraz zamiast dzikich gonitw tylko kokieteria...Ale jest tak spokojnie,zaczepnie

I dziś na środku pokoju stanął TWÓR...makaron,w szeleszczącym woreczku śniadaniowym...

I jak tu stwora takiego pokonać???Akysz był pierwszy i dobrał się do niego z zaskoczenia,przerażony ale triumfujący,bo TO STRASZNE ZŁO okazało się smaaaczne po rozcząstkowaniu

A jak już on falę przekonania rozpoczął,to już ...poooooszli!!!
W kolejce każdy stawał i myślałam,że to kolejka powodowana zapotrzebowaniem prawdziwym na makaronowe kalorie,ale nie...

Bo układało się to tak : Akysz,Bercik,Akuku,Otis,Bercik,Rademenes,Tośka,Bercik,Apsik,Angel,Bercik,Bercik,Tośka,Apsik,Otis,Bercik,Otis,Bercik...
Bercik wyniósł ze słodką minką cały worek makaroniarski i nadal powracał ze wzrokiem spragnionym,głodnym...

A najgorsze,że fotek nie mamy,bo o tej porze najlepsze wychodziły z mojego przywłaszczonego przez kogoś telefonu.Już nie wspomnę o filmikach,których nie ma szans zrobić cyfrówką moją starą...

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek