Gumciu tez mam ptasią^^ Jęsli chcesz wstawię zdjęcie, jak powalczyłam, żeby miały ciekawiej, ale to jak skończę poprawki - wisząca rurka, drabina drewniana i takie tam. Do tego juz wiem jak mozna polączyć inną klatkę z taką z okrągłym dachem

Moderator: Junior Moderator

juz sie nie moge doczekac zdjęć
 juz sie nie moge doczekac zdjęć  może ja też spprawie kilka fotek  kiedyś
 może ja też spprawie kilka fotek  kiedyś  jak zrobie zwykle fotki, to juz kurcze sa takie bajery ze mozna isc tam gdzie wywoluja foty i zrzucic na dyskietke
 jak zrobie zwykle fotki, to juz kurcze sa takie bajery ze mozna isc tam gdzie wywoluja foty i zrzucic na dyskietke  hehe
 hehe  przez skaner robią i kase zbijają.... ja chce skaner!!
 przez skaner robią i kase zbijają.... ja chce skaner!!  :D:D
:D:D
 ) jakos tak umocowana ze wchodzi na nią z hamaczku nr.1 i sie wspina na gore gdzie są jakies tam smakolyczki
) jakos tak umocowana ze wchodzi na nią z hamaczku nr.1 i sie wspina na gore gdzie są jakies tam smakolyczki  a z hamaczku nr.1 jest przejscie do hamaczku nr.2 ktory jest zaraz pod nim, ale taki mniejszy. i są jeszcze 3 gałęzie z jabłonki i tyle
 a z hamaczku nr.1 jest przejscie do hamaczku nr.2 ktory jest zaraz pod nim, ale taki mniejszy. i są jeszcze 3 gałęzie z jabłonki i tyle  nie ma za bardzo co robic moj maluch w tej klatce .... a mam takie plany zeby urzadzic ale jakos nie ma czasu
 nie ma za bardzo co robic moj maluch w tej klatce .... a mam takie plany zeby urzadzic ale jakos nie ma czasu  i potrzebowałabym hmmm z 15 agrafek zeby poprzyczepiac te hamaczki porzadnie a nie kawalkami materialu poprzywiazywane (juz 2 razy rozciął przymoocowania i spadł do drugiego hamaczka
 i potrzebowałabym hmmm z 15 agrafek zeby poprzyczepiac te hamaczki porzadnie a nie kawalkami materialu poprzywiazywane (juz 2 razy rozciął przymoocowania i spadł do drugiego hamaczka  :D )
:D ) ?ja jak się ciepło zrobi zapoluje na jakis korzeń....
?ja jak się ciepło zrobi zapoluje na jakis korzeń.... 

(lubię takich kolegów
 (lubię takich kolegów