StasiMalgosia pisze:Na chwilę obecną wszystkie szczurki mają domy, w niektórych przypadkach jesteśmy jeszcze przed wizyta przedadopcyjną.
[Warszawa] Mamusia i 8 maluszków szukają domu
Moderator: Junior Moderator
Re: [Warszawa] Mamusia i 8 maluszków szukają domu
było powiedziane:
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
- StasiMalgosia
Dokładnie, tak jak zacytowała alken.
xiao-he no przecież dopiero co były indywidualne zdjecia
Wczoraj 3 dziewczynki pojechały do swojego nowego domu w Łodzi. Mam nadzieje że nowy domek załozy dzieciakom temat i będziemy mogli na bieżąco śledzic ich losy
Dziś za to do nowego domu jadą 2 chłopcy (dzieki wielkiej pomocy Denewy)
xiao-he no przecież dopiero co były indywidualne zdjecia

Wczoraj 3 dziewczynki pojechały do swojego nowego domu w Łodzi. Mam nadzieje że nowy domek załozy dzieciakom temat i będziemy mogli na bieżąco śledzic ich losy

Serio? O rzeczywiście! Hahahaha sorki, nie zauważyłam 

Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]