Lubelskie Dziewczyny ;)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Lubelskie Dziewczyny ;)
Kciuki za moją ulubienicę i mizianko dla wspaniałego stadka! 

Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
dziękuję za kciuki, przydadzą się w dalszym ciągu!
wróciłam właśnie z dziewczynkami od doktora Ziętka, wszystkie zostały profilaktycznie odrobaczone, niestety guz Rubi urosł
na 16.30 mam z nią iść do chirurga, dr Różańskiej i być może od razu będziemy ciąć..3majcie kciuki żeby wszystko było dobrze i Rubinia wróciła do zdrowia!!!
wróciłam właśnie z dziewczynkami od doktora Ziętka, wszystkie zostały profilaktycznie odrobaczone, niestety guz Rubi urosł

Ojejku, biedna
Trzymam z całej siły!!!

Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Rubi nie żyje
zmarła 3 godziny po operacji...guz był podobno paskudny, rozlany...rokowania beznadziejne...
jest mi tak potwornie przykro

zmarła 3 godziny po operacji...guz był podobno paskudny, rozlany...rokowania beznadziejne...
jest mi tak potwornie przykro

Boże, płakać mi się chce
Nie wiem co powiedzieć
Do widzenia kochana Rubi [*]

Do widzenia kochana Rubi [*]
Biedna Rubinka... 
Teraz żaden guz jej nie podskoczy. Niech się śmieje razem z innymi ogonkami za Tęczową górką.
Trzymaj się jamajkaaa...
Rubi jest bezpieczna ... [*][/color]

Teraz żaden guz jej nie podskoczy. Niech się śmieje razem z innymi ogonkami za Tęczową górką.
Trzymaj się jamajkaaa...
Rubi jest bezpieczna ... [*][/color]
- Bandziornooo
Biedna Rubi, za mloda na bieganie za tęczowym mostem...
[*] trzymaj się jamajkaaa...

[*] trzymaj się jamajkaaa...
Moja ekipa : Doris + Arlena
Za TM: Szeregowy (*), Rico (*), Kowalski (*)
- klaudia1234
tak mi przykro
trzymaj sie!!!!!! rubi pewnie teraz biega z innymi szczurkami....

- _runa_
- Numer GG: 6256121
- Kontakt:
['] dla urzekającej Rubi
ze mną:HenanYaraThujaRufioNamViggo
pamiętam zawsze: gwiazdki wokół tęczy <:3)~
pamiętam zawsze: gwiazdki wokół tęczy <:3)~
Dziękuję za miłe słowa...
Dzisiaj jest mi już trochę lepiej ale ostatnie 2 dni to całe przeryczałam...nie mogę uwierzyć w to co się stało
jestem tak wściekła na siebie że zdecydowałam się na tą operację bo Rubi czuła się zupełnie dobrze i ten guz póki co nie przeszkadzał jej w niczym..nawet jakby miała pożyć z nim jeszcze miesiąc to zawsze byłby to miesiąc więcej...jest mi potwornie przykro, chciałam zrobić wszystko żeby było dla niej jak najlepiej a wyszło na to że tylko jej zaszkodziłam..
Wiem że Rubi miała życie o jakim marzy wiele szczurów, była szczęśliwa i kochana, ale zdycydowanie za krótko..
Dzisiaj jest mi już trochę lepiej ale ostatnie 2 dni to całe przeryczałam...nie mogę uwierzyć w to co się stało

Wiem że Rubi miała życie o jakim marzy wiele szczurów, była szczęśliwa i kochana, ale zdycydowanie za krótko..

- Lilien
- Numer GG: 8356274
Nikt nie mógł przewidzieć co się stanie, chciałaś dla niej dobrze i napewno była by za to wdzieczna. Rubi teraz biega szczęśliwa za tęczowym mostem bawiąc się z innymi szczurkami. Trzymaj się i nie dawaj w końcu masz jeszcze dwa małe ogoniaste powody do uśmiechu.

Nie obwiniaj się. Chciałaś dla niej jak najlepiej, to nie Twoja wina.
- Bandziornooo
dokładnie, była młodym szczurkiem więc wszystko mogło sie udać, ale sie nie udało a najważniejsze że chciałaś dla niej jak najlepiej.. nie możesz się za to obwiniac bo postapiłaś jak najbardziej słusznieNie obwiniaj się. Chciałaś dla niej jak najlepiej, to nie Twoja wina.
Moja ekipa : Doris + Arlena
Rubisiu, kicaj tam za Tęczowym Mostem... 

Bezszczurowo - Werter w nowym domku
Dziękuję za wsparcie
Jak to mówią, czas leczy rany, i tak jak w zeszłym tygodniu ciągle chciało mi się płakać i non stop myslałam o Rubi, tak w tym jest mi już lepiej.. Nali nie obeszła szczególnie strata koleżanki, ale Molly wyraźnie tęskni..Jeśli chodzi o pozycję w stadzie to zaraz po odejściu Rubi Nala chciała zdobyć status alfy, ale Molly raz a dobrze pokazała jej kto tu rządzi, posypało się trochę futra, Molly zrobiła ogonem żmijkę, i od tamtej pory jest spokój.
Kiedy byłam z nimi u dr Ziętka to przed tym odrobaczeniem były ważone i wyglądało to tak:
Molly 440g
Nala 330g
Rubinia ważyła 430g..
Dostałam dzisiaj wiadomość od koleżanki że jakaś pani chce oddać dwuletnią szczurkę bo została sama a nie chce już więcej ogonów..szczurka zdrowa, sama rozmawiałam z Panią weterynarz do której chodziła, więc powiedziałam że wezmę.
No i jest
mam ją dosłownie od godziny więc trwa intensywne łączenie - ale póki co jest ok, Molly ja trochę tłucze ale w normie na razie. Szczura to brązowy double rex, więc jest mega słodka
wielkości Nali albo i trochę mniejsza. Nazwałam ja Rosie - Różyczka, bo do tej pory była bezimienna.
Martwią mnie tylko 2 sprawy, o których dowiedziałam się w momencie kiedy właścicielka mi ją przywiozła - po pierwsze w młodości lubiła dominować - ale mam nadzieję że z racji wieku już sobie to odpuści..a po drugie to że podobno nie potrafi chodzić po pokoju, i wracać sama..myślicie że dwuletni szczur będzie jeszcze potrafil nauczyć się tego od moich dziewczyn? czy będe miała ganianie szczura codziennie?? ehh zobaczymy :-P
Zdjęcie Rosie wstawię jak tylko będę jakieś miała.

Jak to mówią, czas leczy rany, i tak jak w zeszłym tygodniu ciągle chciało mi się płakać i non stop myslałam o Rubi, tak w tym jest mi już lepiej.. Nali nie obeszła szczególnie strata koleżanki, ale Molly wyraźnie tęskni..Jeśli chodzi o pozycję w stadzie to zaraz po odejściu Rubi Nala chciała zdobyć status alfy, ale Molly raz a dobrze pokazała jej kto tu rządzi, posypało się trochę futra, Molly zrobiła ogonem żmijkę, i od tamtej pory jest spokój.
Kiedy byłam z nimi u dr Ziętka to przed tym odrobaczeniem były ważone i wyglądało to tak:
Molly 440g
Nala 330g
Rubinia ważyła 430g..
Dostałam dzisiaj wiadomość od koleżanki że jakaś pani chce oddać dwuletnią szczurkę bo została sama a nie chce już więcej ogonów..szczurka zdrowa, sama rozmawiałam z Panią weterynarz do której chodziła, więc powiedziałam że wezmę.
No i jest

Martwią mnie tylko 2 sprawy, o których dowiedziałam się w momencie kiedy właścicielka mi ją przywiozła - po pierwsze w młodości lubiła dominować - ale mam nadzieję że z racji wieku już sobie to odpuści..a po drugie to że podobno nie potrafi chodzić po pokoju, i wracać sama..myślicie że dwuletni szczur będzie jeszcze potrafil nauczyć się tego od moich dziewczyn? czy będe miała ganianie szczura codziennie?? ehh zobaczymy :-P
Zdjęcie Rosie wstawię jak tylko będę jakieś miała.