Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Uwielbiam twoje ogonki! Te dumbolce są przepiękne i jeszcze robią takie minki słodziutkie! Tylko złapać takiego w rączki i wycałować porządnie a na koniec wyczochrać za wszystkie czasy. Naprawde piękni są
I do tego są prze kochane! Często moim Dumboszą zostawiam w nocy otwarta klatkę, włażą pod kocyk i śpią jak zabite i zero zniszczeń! Nie gryza ani kołderki ani poduszek ani mebelek od nietoperrr. A Finn to po prostu anioł moge go zostawić w rondelku na noc w formie izolatki i grzecznie tam siedzi czasem wyjdzie mnie pocałować i wraca tam gdzie go położyłam.Szczurki sa po prostu cudowne! no i informuje Was ze Finn wraca juz do zdrowia! Pozd!
Już ci mowie sierść Rex ma raczej Finn delikatnie kręcą mu się włoski i są nie przyjemne w dotyku, , a te dwa male dumbo maja na pewno sierść satin ponieważ jest tak świetna w dotyku ze aż trudno opisać, gładka lśniąca jak byś dotykała satynowa pościel:P Pozd
Ja tam sie nie znam ale maja w ogole inna siersc niz Gemi ktora odeszla w kwietniu a ona miała standard i nawet jak była mala jej sierść nie przypominała tej co maja dumboszki. Chodź może się zmieni jak będę duże;> niech klopsiki rosna