6 samczyków + ich siostry z Trójmiasta

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

very.martini

6 samczyków + ich siostry z Trójmiasta

Post autor: very.martini »

Do adopcji mamy szcześć samczyków urodzonych 17.05. Pochodzą z wpadkowego miotu domowego - klasyczna historia: w domu pojawiły się szczurki, podobno tej samej płci, ale życie szybko zweryfikowało tę teorię i na świecie pojawiło się 12 maluchów. Część wraz z rodzicami trafiła do nas, część rozeszła się po znajomych poprzednich opiekunów. Mamy do adopcji na pewno 6 chłopaczków, być może również damską część stada, ale o tym w przyszłości.
Chłopcy są na DT u Lux i Taivas w Trójmieście, a poniższe zdjęcia zawdzięczam Taivas:)

Chłopcy są dość drobni, ważą do 35 gramów, a wyglądają tak:

Pierwszy
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Drugi

Trzeci

Czwarty
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Piąty

Szósty

Chłopcy do adopcji natychmiast. Od osób zainteresowanych adopcją czekuję odpowiedzi na kilkanaście pytań - proszę nie wysyłać ankiety forumowej. Wystarczy napisać do mnie, wyślę link do mojej ankiety i wspólnie zdecydujemy, czy nasze oczekiwania się pokrywają.
Chłopaki zapewne lubią podróżować, więc nie wykluczamy wysłania ich w podróż po Polsce, przy zaangażowaniu strony adoptującej w szukanie transportu (chociaż, oczywiście, staramy się pomóc)

Pozdrawiamy:)!
Awatar użytkownika
Annoula

Re: 6 samczyków + ich siostry z Trójmiasta

Post autor: Annoula »

Hej hej, co to znaczy, że są z 17.06? takiej daty nawet jeszcze nie było, dziś jest 14.06...
jak wyglądałby transport do Koszalina na początku lipca?
I może jeszcze zamieśćcie jakieś informacje o charakterkach, ja wstępnie byłabym zainteresowana, tylko muszę je ciut lepiej "poznać", bo wszystkie są urocze :P
Awatar użytkownika
Marzka95
Numer GG: 10004599

Post autor: Marzka95 »

No właśnie takiej daty jeszcze nie było w tym roku chyba miało być maja :). Miłość od pierwszego wejścia na wątek: TRZECI :-* Tylko ja mam baby ale nie powiem dlaczego mam samiczki bo je kocham :P.
Jogi Leon Julian Galaxy Gold
['][']['] Sisi Tosia Lili Lori Rózia [']['][']
Awatar użytkownika
Annoula

Post autor: Annoula »

To ja od razu powiem, że nr 4 ;)
very.martini

Post autor: very.martini »

Oczywiście, chodzi o 17.05, poprawimy:)
Zanim zaczniemy ustalać cokolwiek w kwestii transportu, bardzo proszę o PW - wyślę link do ankiety.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”