No właśnie! Ostatnio byłam takiej pani zanieść jej córce ubrania po mnie. Zaczęłyśmy gadać i doszło do tematu że będę mieć szczury.
Pani: Szczury?
Ja: Tak, szczury.
P: A nie wolisz chomika?
J: Nie bo szczury są mądrzejsze i fajniejsze.
P: Ale gryzą... Każde nieprawidłowo oswojone zwierze gryzie! Nie rozumiem czemu ludzie wbili sobie do głowy, że szczury to takie obrzydliwe stwory mające pół metra długości i gryzące. To nie fair!
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :) Ze mną: DTciaki Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Bo mówią to ci, którzy nigdy nie mieli z nimi styczności i nie wiedzą jakie to cudowne, kochane i mądre zwierzęta... Boże aż się popłakałam... Wiem głupia jestem... A mój tata to w ogóle jakby serducha nie miał... Powiedział, że jak się ich nie pozbędę, to je weźmie i potopi. Chyba bym go znienawidziła do końca i jeszcze dzień dłużej.
FreddieBandyta
"Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam." "Zwierzę jest nam bliższe niźli anioł, choć bardziej niepojęte."
Ale mam nadzieję że uda mi się przetrzymać tatę jeszcze min 2 tyg. Tylko właśnie największy problem z tym dowozem, bo jestem zablokowana. Ostatnio sama zawiozłam szczurcie do Kielc, ale zabrałam psiółkę i powiedziałam tacie, że do kina jedziemy... Taki mały podstępik ale przynajmniej jedna kochaniutka domek znalazła i aż milej na sercu
FreddieBandyta
"Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam." "Zwierzę jest nam bliższe niźli anioł, choć bardziej niepojęte."
To chomik mnie dziabnął dwa razy do krwi, a szczur jeszcze ani razu nie zdążył Ludzie kierują się stereotypami, że szczury z kanałów to zUo. Tymczasem są one domowe i pocieszne C:
Maluszki są przecudne, mam nadzieję, że wszystkie szybko znajdą dobre domki - choćby tymczasowe.
Przepraszam, że tylko tyle, ale nie jestem w stanie obecnie napisać czegoś więcej
Dziękuję Szalooona, za mojego Aniołka
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..." Moje dzieciaczki:Kane,Kofi,Triple HiGoldustnasz temacik
w sumie mogłabym wziąć 2 dziewczyny na dom tymczasowy albo teraz (o ile znalazł by się transport do Krakowa, albo na początek sierpnia, bo wtedy zawitam w Kielcach.
Kurcze świetnie by było, gdybyś mogła je przyjąć, do Krakowa mogę dojechać, ale tylko w soboty, bo mój tata co tydzień jeździ. Do sierpnia niestety nie dam rady ich dotrzymać, bo sytuacja kiepska jak wiecie... Co do samiczek to pozostaną mi tylko czarnulka i husky, bo beżową kruszynkę postanowiłam oddać do BlackRat, dla ukojenia złamanego serduszka. Trzymaj się mocno kochana
FreddieBandyta