witam mam do oddania szczurka samice dumbo około 6 miesiaczną z tego powodu iż stała sie troszku agresywna( gryzie ) i nie umiem sobie z nią poradzić. Więcej info na maila magnetic21@wp.pl
pozdrawiam
oddam szczurka samice dumbo (około 6 miesieczna)
Moderator: Junior Moderator
-
Re: oddam szczurka samice dumbo (około 6 miesieczna)
Skąd jesteś?
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Może jakieś fotki? Opis maści?
Ze mną: Vuvuzela Anarchia, Viosna Arwena
Za Tęczowym Mostem: Dżuma, Vendetta Apokalipsa, Vesania Antichrista, Cirilla, Nookie, Rebelia, Ninde, Geralta, Valkiria Aurora,Vena Arya
Moje nie-ciury: Murphy, Bojar, Pancho, Józek (irish tinker/gypsy horse)
Za Tęczowym Mostem: Dżuma, Vendetta Apokalipsa, Vesania Antichrista, Cirilla, Nookie, Rebelia, Ninde, Geralta, Valkiria Aurora,Vena Arya
Moje nie-ciury: Murphy, Bojar, Pancho, Józek (irish tinker/gypsy horse)
napisz też w jakich okolicznościach stała się agresywna.
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?