A mam dwie karteczki od dwóch wetów... pismo lekarzy
 A mam dwie karteczki od dwóch wetów... pismo lekarzy  Jeśli to jest ten sam steryd, to my dostaliśmy jeden zastrzyk we środę rano i drugi mam zrobić jutro - bo to jest właśnie steryd o przedłużonym działaniu
 Jeśli to jest ten sam steryd, to my dostaliśmy jeden zastrzyk we środę rano i drugi mam zrobić jutro - bo to jest właśnie steryd o przedłużonym działaniu 
Moderator: Junior Moderator

A mam dwie karteczki od dwóch wetów... pismo lekarzy
 A mam dwie karteczki od dwóch wetów... pismo lekarzy  Jeśli to jest ten sam steryd, to my dostaliśmy jeden zastrzyk we środę rano i drugi mam zrobić jutro - bo to jest właśnie steryd o przedłużonym działaniu
 Jeśli to jest ten sam steryd, to my dostaliśmy jeden zastrzyk we środę rano i drugi mam zrobić jutro - bo to jest właśnie steryd o przedłużonym działaniu 
 Codziennie robimy zastrzyki z wit B i dzisiaj powtórzyliśmy steryd i powiem Ci, że efekty są niesamowite. Wczoraj już szczur spał w klatce, nie w łóżku ze mną, bo w nocy wariował, właził na szafki i był jak nowy
 Codziennie robimy zastrzyki z wit B i dzisiaj powtórzyliśmy steryd i powiem Ci, że efekty są niesamowite. Wczoraj już szczur spał w klatce, nie w łóżku ze mną, bo w nocy wariował, właził na szafki i był jak nowy  Zaczął też jeść sam, chociaż tylko miękkie, ale nadal nie chce pić :/
 Zaczął też jeść sam, chociaż tylko miękkie, ale nadal nie chce pić :/ 
  wiem, że we Wrocławiu, Warszawie i Krakowie mają, nie wiem jak gdzie indziej.
 wiem, że we Wrocławiu, Warszawie i Krakowie mają, nie wiem jak gdzie indziej.