Adoptuj labika!
Moderator: Junior Moderator
Re: Adoptuj labika!
Troszeczkę "jełopek" jednym słowem:) Mocno gryzie? Czy raczej tylko próbuje?

no taki gupek trochę   nie, tylko podskubuje
  nie, tylko podskubuje 

nie, tylko podskubuje
  nie, tylko podskubuje 
ze mną: leszek, kendrick 
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
Szukam domu stałego dla dwóch półrocznych czerwonookich męskich piękności w okolicach Włocławka (Toruń te sprawy:)

Moje Śliczności są już ze mną  Są po prostu Kochane!
 Są po prostu Kochane!  

Z moimi chłopakami prawie się dogadały. Prawie, bo Shreder trochę jeszcze się boi i piszczy, choć w zasadzie nie ma powodów, bo nic mu nie robią tylko podchodzą obok. Myślę jednak, że wszystko będzie dobrze 

Tak więc nie zastanawiać się tylko adoptować te śliczności!

Są po prostu Kochane!
 Są po prostu Kochane!  
 Z moimi chłopakami prawie się dogadały. Prawie, bo Shreder trochę jeszcze się boi i piszczy, choć w zasadzie nie ma powodów, bo nic mu nie robią tylko podchodzą obok. Myślę jednak, że wszystko będzie dobrze

Tak więc nie zastanawiać się tylko adoptować te śliczności!

"Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem. "
http://stowarzyszenieprzyjaciolszczurow ... .php?t=132
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=36490

http://stowarzyszenieprzyjaciolszczurow ... .php?t=132
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=36490
u mnie dziewczyny też się boją biednego Emila i drą ryje, a on chce je lizać i iskać  

Jestem w stanie wziąć szczurki jedynie w lipcu.

Ze mną: Edwin
Za TM: Tosia i Frania [*][/color][/b]

Za TM: Tosia i Frania [*][/color][/b]
Dziękuję wszystkim, którzy byli w jakikolwiek zaangażowani w adopcję moich labików - UDAŁO SIĘ!!! - ostatnie dwie sztuki idą do nowego domu na początku sierpnia  Tak więc zamykam temat:)
 Tak więc zamykam temat:)

Tak więc zamykam temat:)
 Tak więc zamykam temat:)Re: Adoptuj labika!
no w sumie ten temat to jest "wieczny temat" więc raczej zamykać nie będziemy 
ale super że się udało

ale super że się udało

Wiem, że wieczny, ale chodziło mi o "moje" labiki:) Kolejne labiki w drodze - a dokładniej we wrześniu, ale tym razem już nie na tym forum, ponieważ to będą gerbilki...

Hej,jestem znajomą Helci,tu jestem nowa... witam wszystkich serdecznie  . Wczoraj straciłam szczurka,samca.Potrzebuję dla niego kolegi,żeby nie był sam,niestety,mogę wziąć tylko jednego,ale jestem chętna na "labika". Są śliczne i urocze. Potrzebuję samczyka. W jakim wieku są szczurki?
. Wczoraj straciłam szczurka,samca.Potrzebuję dla niego kolegi,żeby nie był sam,niestety,mogę wziąć tylko jednego,ale jestem chętna na "labika". Są śliczne i urocze. Potrzebuję samczyka. W jakim wieku są szczurki?

. Wczoraj straciłam szczurka,samca.Potrzebuję dla niego kolegi,żeby nie był sam,niestety,mogę wziąć tylko jednego,ale jestem chętna na "labika". Są śliczne i urocze. Potrzebuję samczyka. W jakim wieku są szczurki?
. Wczoraj straciłam szczurka,samca.Potrzebuję dla niego kolegi,żeby nie był sam,niestety,mogę wziąć tylko jednego,ale jestem chętna na "labika". Są śliczne i urocze. Potrzebuję samczyka. W jakim wieku są szczurki?Re: Adoptuj labika!
To ja też się dołaczam:) W sumie założyłam swój wątek że chcę przygarnąć ale mało coś sie wokół niego dzieje. Mam 2 miesięczną dumbo fuzz samiczkę i chcę do niej kolejną samiczkę. Pomożecie?:)

Tu: http://stowarzyszenieprzyjaciolszczurow ... 8466f8b015 stronka Stowarzyszenia Przyjaciół Szczurów, piszcie, na pewno mają labiki

Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :) 
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]

Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 586&type=1 tutaj jest informacja o nowych szczurach do adopcji z ZOO.

MAM PYTANIE!!! 
KTO ZAMIEŚCIŁ INFORMACJĘ O ADOPCJI MOICH LABIKÓW NA GUMTREE?

KTO ZAMIEŚCIŁ INFORMACJĘ O ADOPCJI MOICH LABIKÓW NA GUMTREE?
3 labiki pilnie poszukują domu
Witajcie!!!
Mam 3 roczne labiki - chłopcy są albinoskami i potrzebna jest im szybka pomoc zanim trafią do zoo. Jest ktoś, kto jest w stanie przygarnąć je przynajmniej do DT???
Wszystkich, którzy mogliby pomóc proszę o kontakt!

Mam 3 roczne labiki - chłopcy są albinoskami i potrzebna jest im szybka pomoc zanim trafią do zoo. Jest ktoś, kto jest w stanie przygarnąć je przynajmniej do DT???
Wszystkich, którzy mogliby pomóc proszę o kontakt!