Kupiłam 2 samice ale jedna okazała sie po czasie samcem i juz nie chciałam oddawać! To juz ostatni miot
Tak, rottweiler
Nigdy nie zeszły z parapetu same ani nie uciekaja przez okno, chyba jest im dobrze,nie maja po co
Miejmy nadzieję, że ostatni. Szczurki bardzo szybko się rozmnażają i samce nawet na parę sekund nie mogą się spotykać z samicami.
Szczurki śliczne, życzę dobrych domków.
Dawaj foty tych najmniejszych klusi. Jak wyglądają rodzice?
Bezszczurowo- Werter w nowym domku W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Zdjęcia klusek zrobie niedlugo;) ale one maja dopiero 2 dni;P Małe szczurki są bardzo ruchliwe, non stop sie bawia, jedza, szaleja ze starszymi , ale nie schodza z parapetu. Lubia psy , chodza im po glowie i myja ich ;p Nie wiem co wiecej moge powiedziec na tym etapie, gdyz zaledwie kilka dni temu mama ich wypuscila z jaskini na swiat podkradałam jej je czasem i sie bawilam z nimi itd.
Czy wszystkie szczury powyżej 4,5 tygodnia życia są rozdzielone wg płci?
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
A to w końcu rodzice są rozdzieleni? Wszystkie szczury mają zdolność rozmnażania już w wieku 4,5 tygodnia, więc dopilnuj żeby więcej maluchów nie było.
Bezszczurowo- Werter w nowym domku W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Więcej już nie będzie. Ostatecznie dwóch samców mozezostać, ale mam problem z samiczka, dlatego pilnie potrzebuje znaleźć dla niej dom . Jest najkochańsza z całej trójki, cały czas ze mną siedzi i sie uwielbia pieścić. Nikt nie chce przygarnąć ??