RADOM Dwie Szczurki dumbo szukają DT (na ok.miesiąc) lub DS
Moderator: Junior Moderator
Re: RADOM Dwie Szczurki dumbo szukają DT (na ok.miesiąc) lub
Jak nic nie znajdziesz to daj znać.Na półtora miesiąca zmieści się nam czwarta klatka 

-
Witam. Mogę zaadoptować jedną samiczkę ale na stałe, pod warunkiem że jest możliwość wysyłki PKP/PKS, ew. jeśli by ktoś jechał w stronę Rzeszowa.
Wysyłki PKS?
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
-
Tak, kierowcy się daje bez zadnych kwitów, z Radomia jest ok. 3h jazdy więc raczej by się nic nie stało szczurkowi, w sumie mogę również obie Panie zaadoptować, ale tak jak mówię, interesuje mnie adopcja na stałe.
-
1. Posiadam jedną samiczkę, która straciłą koleżankę.
2. Ptasznika.
3. Od 1.5 roku, jak byłem młodszy również hodowałem szczurki.
4. Z tego forum.
5. Rzadko.
6. Nie ma najmniejszego problemu. Aktualne fotki mogę regularnie wysyłać.
7. Nie.
8. Różnie, ale minimum 30-60 minut codziennie znajduje.
9. Cała komoda + deseczka po której przechodzą na materac postawiony bokiem, z którego mogą sobie na łóżko schodzić i dalej na parapet.
10. Brat, również hoduje chomika. Poza tym raczej dłużej niż 2 dni poza domem nie przebywam.
11. Tak.
12. 100x50x100 - mam zamiar zrobić większą w okolicach września 120/140x60/70x120/150h.
13. Trotów wysokiej jakości przeznaczonej dla wszystkich rodzajów zwierząt (są bardzo dobrze odpylone). Używam ich również ze względu na swoje dobro, ponieważ przy zwykłych trotach za 4 zł często kichałem. A szczurki hoduje u siebie w pokoju.
14. Karmą Royal Canin, podaje im również warzywa gotowane na parze, marchewkę, jabłka, banany, jogurty naturalne/owocowe, kefir, suchy chleb, serek ziarnisty/twaróg i dużo by tu jeszcze wymieniać.
15. Jeśli tylko będzie taka potrzeba jasne, że tak. Właśnie szczurek, który odszedł był leczony 3 tygodnie na zapalenie mózgu ale niestety na koniec dostał porażenia kończyn. W między czasie druga samiczka miała zapalenie płuc, które szybko zostało wyleczone. Chodzę do kliniki "Agamat" przy ul.Pelczara.
16. Nie.
17. 20.
18. Rzeszów, Podkarpackie.
19. Jak najbardziej tak.
20. Oczywiście.
2. Ptasznika.
3. Od 1.5 roku, jak byłem młodszy również hodowałem szczurki.
4. Z tego forum.
5. Rzadko.
6. Nie ma najmniejszego problemu. Aktualne fotki mogę regularnie wysyłać.
7. Nie.
8. Różnie, ale minimum 30-60 minut codziennie znajduje.
9. Cała komoda + deseczka po której przechodzą na materac postawiony bokiem, z którego mogą sobie na łóżko schodzić i dalej na parapet.
10. Brat, również hoduje chomika. Poza tym raczej dłużej niż 2 dni poza domem nie przebywam.
11. Tak.
12. 100x50x100 - mam zamiar zrobić większą w okolicach września 120/140x60/70x120/150h.
13. Trotów wysokiej jakości przeznaczonej dla wszystkich rodzajów zwierząt (są bardzo dobrze odpylone). Używam ich również ze względu na swoje dobro, ponieważ przy zwykłych trotach za 4 zł często kichałem. A szczurki hoduje u siebie w pokoju.
14. Karmą Royal Canin, podaje im również warzywa gotowane na parze, marchewkę, jabłka, banany, jogurty naturalne/owocowe, kefir, suchy chleb, serek ziarnisty/twaróg i dużo by tu jeszcze wymieniać.
15. Jeśli tylko będzie taka potrzeba jasne, że tak. Właśnie szczurek, który odszedł był leczony 3 tygodnie na zapalenie mózgu ale niestety na koniec dostał porażenia kończyn. W między czasie druga samiczka miała zapalenie płuc, które szybko zostało wyleczone. Chodzę do kliniki "Agamat" przy ul.Pelczara.
16. Nie.
17. 20.
18. Rzeszów, Podkarpackie.
19. Jak najbardziej tak.
20. Oczywiście.
Po 3 godzinach jazdy w pudełku w takiej temperaturze ze szczurków będą grzanki.Było chłodniej jak wiozłam szczurki do Kielc ( jakieś 40 minut) i były mocno przegrzane.To zły pomysł 

-
Popatrze czy ktoś nie będzie jechał po drodze.
NIE!!! Dom staly juz nie wchodzi w gre, kiedy wiem ile mnie nie bedzie. DT na 1,5 miesiaca.
Poza tym nie chcialabym ich rozdzielac, nawet jesli musialabym znalezc im nowy dom.
Poza tym nie chcialabym ich rozdzielac, nawet jesli musialabym znalezc im nowy dom.
Nigdy nie zgodzilabym sie zostawic ich pod opieka jakiegos kierowcy na tak dlugi okres podrozy, jeszcze przy takim upale...
Co to w ogóle za chory pomysł wysyłka PKS/PKP!? Poczytaj najpierw trochę forum, zanim walniesz taką głupotę!
12ogonków, a skąd jesteś? Tak z ciekawości pytam, czy blisko Radomia ;p
12ogonków, a skąd jesteś? Tak z ciekawości pytam, czy blisko Radomia ;p
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Mega-blisko
Z Radomia 

Eee, no to super ;] W takim razie nie będę się wychylać, skoro jest opcja bliżej ;]
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
nasz temacik

delapenios a po co szukasz szczurów aż z Radomia jak w Rzeszowie na miejscu jest do wyboru do koloru, w dodatku są w nie najlepszych warunkach, bo zamiast w klatce mieszkają na parapecie... tutaj masz wątek: http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=36729
Madzia fajnie, że sytuacja się wyklarowała i jednak tylko DT. Gdybym sama nie wyjeżdżała dziewczyny mogłyby znowu do mnie trafić... póki co mogę tylko trzymać kciuki.
Madzia fajnie, że sytuacja się wyklarowała i jednak tylko DT. Gdybym sama nie wyjeżdżała dziewczyny mogłyby znowu do mnie trafić... póki co mogę tylko trzymać kciuki.
9 duszyczek za TM [*]
Afera Wierze, ze bys pomogla 

-
Od soboty próbuje od soboty się skontaktować i nic. A mi na czasie zależy.