Lale w stadzie mają przegrupowane partie mózgu odpowiedzialne za uczucia .. Od czasu pojawienia się kawalera zaczęło coś skwierczeć pod deklem... Już były na swoich miejscach stadnych, ugruntowanych ale facet z jajami potrafi wszystko ..pomieszać. Lu dzielnie mieszka na komodzie i z góry sobie patrzy na wszystko a One jakby widziały królewicza w zamku ..i to jeszcze takiego co KONIECZNIE trzeba uratować albo chociaż przytulić. Za przeproszeniem ekm .. d...py ; poślady zaczęły je palić ...
Także dzisiaj będzie o MIŁOŚCI

..o miłości trudnej i zawiłej jak ogon świnki PIGI
Lu jest facetem po przejściach, zdystansowany kawaler, nie przygotowany na nowe związki a już zapewne na PIĘĆ nowych nie bardzo. Nawet nie wiadomo czy jest romantykiem ale na amanta wygląda niezłego. On traktuje je wszystkie jak ..koleżanki a nawet bardziej jak kumpele a ONE .. Budzi szał dziewczęcych ciał ! I gdyby miał na imię Herkules to zapewne na okrągło bym słyszała :
'Przyszedł, zobaczył i zwyciężył
Widział kto mężniejszego męża?
Klasę i siłę, tęgi łeb?
Nie zero a heros, nie byle kiep
Co by siekierą chciał kroić chleb
Kto tu jest gładki jak gladiator – Herkules!
W teatrach powoduje zator – Herkules!
Mięśnie ma – herkuliste
Oko rwie – urody mister!"
Przede wszystkim "urody mister.."
...
Syrenka stosuje podryw na Pocahontas...
"Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc i czemu ryś tak zęby szczerzy rad?
Czy powtórzysz te melodie co z gór płyną?
Barwy, które kolorowy niesie wiatr. "
Faktycznie jest jak wiatr .. i to totalnie huraganowy... Wszędzie pełno tego pokręconego futerka i zanim zarejestrujesz, gdzież to - żmijka mala jest już w drodze pionowej ku MIŁOŚCI ! A kłóci się jak ją zabierzesz ! Zrobi rundę w około i dalej " hajda na Wormontowice !" ...
Podwawelska zwana także czasem Ciapolkiem to kompletny romantyczny "Gang Olsena" .. Ona tu plan cały , wymyśli wygłówkuje. Metody, odległości , jak obejść, jak wejść. Wszystko doskonale wyliczone przeliczone a tu "Gang " spartoli. Ona w połowie komody a one .. w przedpokoju!
Cthulhu zniewala na Matę Hari ..Niby nic ją nie interesuje, niby nie zainteresowana ale nie wiadomo kiedy znajdzie się blisko klatki i przysiądzie .. trzebiocze tymi swoimi oczyskami żeby za chwilę zniknąć .. Facet jest tylko w tedy interesujący kiedy .. nie je, nie śpi, ..., nie ziewa a patrzy ! I kiedy Lu patrzy - ona patrzy .. a kiedy Lu BARDZIEJ patrzy , ona ucieka ..
Jakież inne metody stosuje Chmurka .. Ona jest już z maślanymi oczmi i budyniowymi ustami ..pogrążona. Istna "Piękna i Bestia " - faza pierwsza .. Ona przystaje na podłodze, zadziera łeb i czeka .. Postoi kwadrans ale nic się nie dzieje, więc z rozdrapanym sercem wraca na podusie i cierpi .. a potem znowu wyjdzie na środek, oczkami pomacha a mina jej mówi " oh ...oh... oh .. piękny.."
Bukolska to ewidentny " Obcy. 6 pasażer Nostromo" Znaleźć, Ujarzmić, Zabrać pozostałym. Baba wyemancypowana aż się boję żeby mi sierści nie zgoliła ...
..
A Lu ..zachwyca ..
Powoduje że szczenę mam czasem w piwnicy ..
Niosłam mu bananka do klatki na "dobranoc" ale się przed klatką zagadałam z dzieckiem a on OTWORZYŁ sobie drzwiczki, zabrał banana i poszedł do siebie ..
Najpierw biegają laski a potem Lu i ten skubaniec w chwili gdy wołam dziunie .. wstaje i czeka przy wyjściu - bo przecież jego kolej ..
Świetny jest, kapitalny .. totalny .. amant ?

Zdjęcia ..jakoś ..niedługo ...
Miłych snów :*