Witam,
Z powodu wyjazdu na roczną wymianę studencką jestem zmuszony oddać mojego szczurka.
Ewentualnie również razem z nim za 70zł sprzedam klatkę z akcesoriami.
Szczurem (samczyk) ma 3 miesiące. Odbiór osobisty w centrum wrocławia niedaleko pasażu.
Więcej informacji przez priv.
Parę słów o nim:
Wabi się Pankracy, jest naprawdę bardzo aktywny i towarzyski oraz oswojony. Ma czarną sierść z pasemkami i białą łatę na brzuszku i białe skarpetki. Kiedy był jego współlokator, zawsze ale to zawsze go zaczepiał i chciał się z nim bawić [:-)] starał się go zdominować ale mu nie wyszło [:-)] Mimo wszystko da się pogłaskać. Pankracy uwielbia płatki śniadaniowe Nestle Frutina oraz pestki dyni. Chodź zazwyczaj karmiony jest normalnym jedzeniem plus jak to zazwyczaj bywa ziemniaczki i białe mięsko z obiadu - mięso również uwielbia [:-)]
Mieszka w dużej i wysokiej klatce (dwie połączone ze sobą, ma swój koszyczek i zawsze ma w nim prowizoryczną pościel [:-P] ). Ma również łaskotki co mnie zdziwiło i często liże mnie po palcach [:-D] Jest naprawdę pociesznym stworzeniem.
Co do klatki - z racji gabarytów mogę ją odsprzedać za 70 złotych + porcelanowa miseczka, poidełko Pankracego, mniejsza plastikowa platforma, dwie drabinki no i koniecznie musi być jego niebieski koszyczek, który jest baaardzo poobgryzany, ale to nadal jego koszyczek [:-)] Drugi należący do jego zmarłego współlokatora, mogę zdjąć.
Zainteresowanym oczywiście prześlę zdjęcia klatki oraz samego Pankracego [:-)]
Zachęcam do adopcji.