Oddam dwie szczurzyce

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Reonora

Oddam dwie szczurzyce

Post autor: Reonora »

Oddam dwie szczurzyce razem z klatką i wyprawką. Kropka - black hooded i Kulka - black husky. Szczurki są zadbane i rozpieszczane jednak mają trochę małą klatkę, a ja narazie nie mam pieniędzy żeby kupić im nową, do tego niedawno zamieszkał u nas mały piesek, który je stresuje obszczekując. Ja też nie mam prawie wcale czasu żeby im poświęcić i strasznie mi ich szkoda jak tak siedzą cały dzień w klatce i się nudzą. :( Myślę, że u kogoś innego były by szczęśliwsze mając cichy i spokojny dom, a zarazem osobę, która okazała by im większe zainteresowanie i poświęciła więcej czasu. Obie dziewczynki mają około 4 miesięcy, nie gryzą. Nie oddam do domu z małymi dziećmi.

Kropka
Obrazek

Kulka
Obrazek

Mieszkam w Bytowie - woj. pomorskie, okolice Gdańska. Najlepszy był by odbiór osobisty, bo nie chcę za bardzo wysyłać ich jakimś dziwnym sposobem, a ja nie mam zbyt możliwości dowieść.

Na życzenie osoby zainteresowanej mogę wrzucić więcej zdjęć. :)
Awatar użytkownika
falabella
Numer GG: 7877549
Kontakt:

Re: Oddam dwie szczurzyce

Post autor: falabella »

O kurde 26 km ode mnie o.O
Ogonki: Kropek, Brat Kropka, Abu, Harry of Zirrael, Eyjafjallajökull
Za TM: Piotrek [*] Koksu [*] Bartek [*] Mariusz [*], Mariusz [*], Mkbewe [*], Dyzio [*].
Awatar użytkownika
akzi

Post autor: akzi »

fala chyba jest to jakieś tam "przeznaczenie" ::)
Obrazek

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ... :( Melina ma się dobrze w nowym domku
Awatar użytkownika
falabella
Numer GG: 7877549
Kontakt:

Post autor: falabella »

Moje 3 samce by sie ucieszyly zapewne, hehe. Kurdeeeee, szkoda, że nie wysterylizowane *.* A dwa stada...chyba bym sie bała. Na DT moge, ale ktos chetny musi sie znalezc.
Ogonki: Kropek, Brat Kropka, Abu, Harry of Zirrael, Eyjafjallajökull
Za TM: Piotrek [*] Koksu [*] Bartek [*] Mariusz [*], Mariusz [*], Mkbewe [*], Dyzio [*].
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”