Te 'wąsiki' przy nochalach

Moderator: Junior Moderator

nasz temacik
 nasz temacik
 Melina ma się dobrze w nowym domku
 Melina ma się dobrze w nowym domku  Ale zaczęłam zbierać dopiero przy Złośniczce i Ogryzku, ale rzadko znajdowałam, najwięcej gubiła Wisienka i Porzeczka - ciągle jakieś były na podłodze lub na polarkach, tudzież wklatce na jakiejś półce. Teraz gubią przeważnie czarnuchy, jasny wibrysek jak na razie jeden znalazłam
 Ale zaczęłam zbierać dopiero przy Złośniczce i Ogryzku, ale rzadko znajdowałam, najwięcej gubiła Wisienka i Porzeczka - ciągle jakieś były na podłodze lub na polarkach, tudzież wklatce na jakiejś półce. Teraz gubią przeważnie czarnuchy, jasny wibrysek jak na razie jeden znalazłam   

nasz temacik
 nasz temacik A ogoniaste są po prostu przecudne...a te łaputki...
 A ogoniaste są po prostu przecudne...a te łaputki...   

Dziękować, dziękować... też kocham 'swoje' łapunie, moje dzieci są po prostu cuuudowne
  Dziękować, dziękować... też kocham 'swoje' łapunie, moje dzieci są po prostu cuuudowne   

nasz temacik
 nasz temacik 

nasz temacik
 nasz temacik
 haha
 haha  a szczurki cudowne spia w przeslodkich pozach
 a szczurki cudowne spia w przeslodkich pozach  tylko pozazdroscic maluchow
 tylko pozazdroscic maluchow Przekażę dziewczętom, że się podobają
  Przekażę dziewczętom, że się podobają  
 nasz temacik
 nasz temacik

ale niedługo mam zamiar zmienić, bo ciężko się myje, a dziewczyny powoli przestają korzystać z dolnej części. Mam zamiar kupić 100x54x100cm.
  ale niedługo mam zamiar zmienić, bo ciężko się myje, a dziewczyny powoli przestają korzystać z dolnej części. Mam zamiar kupić 100x54x100cm. Marzę o niej, ale ten kolor mnie odrzuca, a jeśli mam zapłacić taką cenę to musi być idealna, dlatego nadal szukam, a na razie mam klatki
  Marzę o niej, ale ten kolor mnie odrzuca, a jeśli mam zapłacić taką cenę to musi być idealna, dlatego nadal szukam, a na razie mam klatki   

nasz temacik
 nasz temacik
 A i klatka też jest super.
 A i klatka też jest super. Cudowne nochalki
 Cudowne nochalki  wycałować proszę
 wycałować proszę  

nasz temacik
 nasz temacik