[POZNAŃ] zaadoptuje lub kupię
Moderator: Junior Moderator
-
[POZNAŃ] zaadoptuje lub kupię
Witam. Adoptuję lub kupię dwa młode szczurki (samce) najlepiej oswojone. W ciągu kilku dni powinienem otrzymać klatkę, którą już zamówiłem.
Re: [POZNAŃ] zaadoptuje lub kupię
Witam, jestem z Fundacji Viva Gryzonie, w tej chwili w domu tymczasowym w Poznaniu przebywają nasze młode albinoski. Chłopaki mają aktualnie koło 4-5 miesięcy, doskonale się dogadują, są to bracia i tata (koło 12 miesięcy). Może byłby Pan zainteresowany przygarnięciem naszych fajnych chłopaków? W fundacji obowiązuje standardowa procedura adopcyjna, najpierw prosimy Pana o uzupełnienie naszej ankiety, później wysyłamy do Pana zaprzyjaźnioną z nami osobę na wizytę przedadopcyjną (bez obaw, zazwyczaj ta osoba przyjeżdża już ze szczurkami, rozmawia z Panem chwilkę, ogląda klatkę, czy wszystko jest w porządku, podpisuje z Panem umowę adopcyjną i zwierzaki zostawia w nowym domu.)
Pozdrawiamy.
Pozdrawiamy.
-
Dziekuje ale poszukuje mlodziutkie szczurki by je chowac od malego
z dziewczyna juz wstepnie upatrzylismy sobie dwa 

Mamy także takie kilkutygodniowe, ale one będą do wydania za 2-3 tyg. 

-
Szkoda, że tak późno
My już nie możemy się doczekać 

-
Witam, jestem z Częstochowy i chętnie oddam dwa szczurki płci męskiej. Wiecej info w linku: http://tablica.pl/oferta/oddam-male-szc ... 1j4NR.html pozdrawiam 

-
Troszkę za daleko 

-
Czyli na dzisiejszy dzień nikt w Poznaniu lub niedalekich okolicach nie ma młodych szczurków?
A czy przeglądałeś już tematy adopcyjne? Bo wiesz, nie każdy zagląda w "zaadoptuję", a może jednak jest do adopcji szczurek z Twoich okolic 

"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=36788&start=60 tutaj zostały jeszcze maluchy do adopcji. Do Wrocławia 3h pociągiem, myślę, że ktoś by ogony dowiózł na dworzec. Ewentualnie mogę zapytać chłopaka, jedzie w weekend do Poznania.
Z nami: Twix, Mars
Za TM: Niuton
Za TM: Niuton
jak daleko dojedziesz? Bo ja mam maluchy
- JuliuszCezarLove
Witam, podbijam wątek! Z miłą chęcią dam domek jednemu samczykowi, ewentualnie nawet dwóm, nie muszą to być młode szczurki. Kilka miesięcy, nawet więcej, mile widziane również. Dołączyłyby do dwóch moich samczyków (zdjęcie poniżej). Mamy sporą klatkę, chętnie przyjmiemy kolejnego przyjaciela. Z Poznania lub z okolic, chciałabym zaadoptować, ewentualnie kupić. Jeśli ktoś posiada szczuraska, to proszę o kontakt. Może to być dumbo, łaciaty, gładki. Obojętnie! Mile widziany w naszych skromnych progach! Odpowiem na wszelkie pytania czy też wątpliwości w sprawie adopcji. Na pewno będzie mu dobrze u nas.