pewnie byly zdziwione, ale one moja nogi modelek
 pewnie byly zdziwione, ale one moja nogi modelek  wiec trzeba to docenic
 wiec trzeba to docenic 
Moderator: Junior Moderator

pewnie byly zdziwione, ale one moja nogi modelek
 pewnie byly zdziwione, ale one moja nogi modelek  wiec trzeba to docenic
 wiec trzeba to docenic 

Oby było wszystko dobrze.... Wymiziaj skarbeczki oba
  Oby było wszystko dobrze.... Wymiziaj skarbeczki oba  
 nasz temacik
 nasz temacik jedna gratisowo
 jedna gratisowo  Misha sie na mnie obrazila wiec przy mizianiu pokazywala ze jest obrazona i ze to nic a nic nie da. Trudno musimy to jakos przetrwac choc ja najbardziej panikuje zwlaszcza przy sciaganiu strupka czy tym podobnych czynnosciach. Moje biedactwo
 Misha sie na mnie obrazila wiec przy mizianiu pokazywala ze jest obrazona i ze to nic a nic nie da. Trudno musimy to jakos przetrwac choc ja najbardziej panikuje zwlaszcza przy sciaganiu strupka czy tym podobnych czynnosciach. Moje biedactwo 
Ach, no tak ^^' Mea culpaalinak pisze:Oby trzy...
 To wymiziaj raz jeszcze i wycałuj na dokładkę za tę mą pomyłkę okrutną
  To wymiziaj raz jeszcze i wycałuj na dokładkę za tę mą pomyłkę okrutną  
 nasz temacik
 nasz temacik
 .
. Ale gdy w gre wchodza jakies przysmaki to i nawet ona ulega
 Ale gdy w gre wchodza jakies przysmaki to i nawet ona ulega 
 jedynie co lubi Lalunia to cieple kompresy zamyka wtedy oczka przytula sie a reszte zabiegow znosi baardzo dzielnie. Moja mala bohaterka
 jedynie co lubi Lalunia to cieple kompresy zamyka wtedy oczka przytula sie a reszte zabiegow znosi baardzo dzielnie. Moja mala bohaterka 
 . A ja pozamykalam okna przy zapalonym swietle, slychac jeszcze jak jakis nieproszony gosc obija sie o okno ale my sie nie damy i poki nie zgasimy swiatel nawet tyvh najmniejszych nie bedziemy miec swiezeo powietrza ! A tym gosciom podziekujemy za jakiekolwiek wizyty
. A ja pozamykalam okna przy zapalonym swietle, slychac jeszcze jak jakis nieproszony gosc obija sie o okno ale my sie nie damy i poki nie zgasimy swiatel nawet tyvh najmniejszych nie bedziemy miec swiezeo powietrza ! A tym gosciom podziekujemy za jakiekolwiek wizyty 

nasz temacik
 nasz temacik przekaż mizianko ode mnie i moich dwóch panienek
 przekaż mizianko ode mnie i moich dwóch panienek 
 :D
:D
 .
.

nasz temacik
 nasz temacik a ten Urwis zawsze lubił robić coś na przekór
 a ten Urwis zawsze lubił robić coś na przekór  zostawiłam je na trawie, przykryłam górą klatki (bez dna), zaczęłam szukać jakiegoś kamienia żeby położyć na górę klatki, żeby nie podniosły a ta Mała ... Podniosła i uciekła co chwile sprawdzałam obecność i tylko chwila pół minuty i jej nie było ... szukałam po ogrodzie, Mishe i Tequillę kazałam pilnować braty, wszyscy pomagali cała noc siedziałam i laziłam po ogrodzie.. a jej nigdzie nie było nie ma... nigdy przenigdy moje małe nie zaznają już w taki sposób świeżego powietrza
 zostawiłam je na trawie, przykryłam górą klatki (bez dna), zaczęłam szukać jakiegoś kamienia żeby położyć na górę klatki, żeby nie podniosły a ta Mała ... Podniosła i uciekła co chwile sprawdzałam obecność i tylko chwila pół minuty i jej nie było ... szukałam po ogrodzie, Mishe i Tequillę kazałam pilnować braty, wszyscy pomagali cała noc siedziałam i laziłam po ogrodzie.. a jej nigdzie nie było nie ma... nigdy przenigdy moje małe nie zaznają już w taki sposób świeżego powietrza  :( ... Ale gdzie jest moja Maja
:( ... Ale gdzie jest moja Maja  :(?
:(?