Dzisiaj gdy byłam w sklepie po karmę moją uwagę przykuła klatka z dwiema dużymi szczurzycami. Zaciekawiła mnie ponieważ w tym sklepie zawsze były tylko maluchy. Spytałam o nie i okazało się że zostały tam zostawione przez poprzednich właścicieli którzy nagle dostali wakacyjnej alergii na szczury.
Dziewuchy są spore i wypasione. Mają zadbane futerka. Na oko są to zdrowe roczne kobitki. Jedna to prawdopodobnie wyjaśniały husky z taką uroczą choć ledwo widoczną szarą ciapką na pupie po prawej stronie a druga jest czarna z białym brzuszkiem.
Ta czarna wyraźnie dominuje. Obie są ze sobą zżyte więc do adopcji tylko razem!! Nie są agresywne, chętnie dają się wziąć na rękę, nie uciekają, są bardzo ufne. Świetne szczurki dla każdego zarówno bardziej jak i mniej doświadczonego.
Proszę o kontakt tutaj lub najlepiej na tel. 500-243-667
Wedle życzeń mogę wstawić zdjęcia obu szczurci pod każdym kontem - nie są takie rozbiegane jak te moje stwory, więc aż miło się je fotografuje.
[Poznań] 2 samiczki do adopcji
Moderator: Junior Moderator
Re: [Poznań] 2 samiczki do adopcji
Właśnie rozmawiałam z Szaffką i byłabym chętna do przygarnięcia dwóch samiczek. Potrzebowałabym tylko transportu z Poznania do Wrocławia. Może ktoś akurat będzie w najbliższym czasie przebywał tą drogę? Prosiłabym o odpowiedzi:)
Tu masz temat o transporcie http://szczury.org/viewtopic.php?f=4&t=18819&start=180
Na pierwszej stronie są osoby, które oferują transport. Przejrzyj.
Na pierwszej stronie są osoby, które oferują transport. Przejrzyj.
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Samiczki zarezerwowane dla Duders. Przekazanie nastąpi prawdopodobnie 5 sierpnia. Jak wszystko dojdzie do skutku poprosze o skasowanie tematu