KRÓLEWNY OGONIASTEJ! <:3 )~~

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Ogoniasta

Re: KRÓLEWNY OGONIASTEJ! <:3 )~~

Post autor: Ogoniasta »

odmienna pisze:Kurczę.... za przeszło pół roku zaległości w regularnym czytywaniu Forum płacę tym, że natrafiam na wpisy takie jak w tym wątku, z "Pt sty 27, 2012 10:53 pm"... Vilemooo! Dopiero niemal w pełni lata, ze ściśniętym styczniowym chłodem (jak to możliwe, że tak gorącym????) sercem, odprowadzam cię na Stronę Fibaska, Pampuszka, Misiaczka, Dara... pozwól śliczna, kłapciatoucha malutka, że dzisiaj, w połowie roku, ten ładunek dobrych życzeń, który należał się w styczniu tobie- „dowalę” do pakietu dla Glizdeczki, coooo? :-* :-* :-*
Tak...Uszek poczłapał do swojej Fibulinki, do Pampuszka..pożegnałyśmy też Sashkę :( bardzo niespodziewanie...
Myślę, że Vilemcio zgodzi się na przekazanie pakieciuku Celince ;) Sama pewnie czuwa nad nią i przesyła swoje magiczne moce ;)

W ciągu ostatnich miesięcy sporo się wydarzyło...ehhh..czas nam leci nieubłaganie...a szczurzy czas jeszcze szybciej...
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Awatar użytkownika
Ogoniasta

Kilka świeżych fotek :)

Kfffiatuszki :)
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Ciastolinka Delicja :)

Izzie :)
ObrazekObrazekObrazek

Celica :)

z Seventh :P
Obrazek

Seventh Heaven :)
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

Lexi :)
ObrazekObrazekObrazek

Foxy Lady :)
ObrazekObrazek

Brandy :)
ObrazekObrazekObrazek

Tymczasowiczka Lucynka z dziećmi ;D
ObrazekObrazek

Jak zwykle brak zdjęć Whisky ::) ten szczur unika aparatu jak ognia :P
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Awatar użytkownika
noovaa
Numer GG: 8639358

Post autor: noovaa »

Obrazek
Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
ol.

Post autor: ol. »

a cóż to za oryginalna ksywka i równie niebanalne poczucie estetyki ? :) bo ani mi pamięć nie podpwiada ani w podpisie próżno szukać...
(czyżbym prawidłowo wyczuwała samczy element 8) )

ach, ulubienica http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/41a ... 0e7e1.html ^-^

Zdrówka różowej glizdeczce, niech jej letnia aura sprzyja i oddech będzie lekki :-*
A reszta glizdeczek - rośnijcie w siłę maleństwa !
Awatar użytkownika
Ogoniasta

ol. pisze:
a cóż to za oryginalna ksywka i równie niebanalne poczucie estetyki ? :) bo ani mi pamięć nie podpwiada ani w podpisie próżno szukać...
(czyżbym prawidłowo wyczuwała samczy element 8) ) )

ojjj..fakt, musze uaktualnić podpis ::)

:D Kfffiatuszki moje to Daisy i Lily ;D Ich historia z końca listopada ;D Tutaj relacja z wydarzeń http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... start=1080 :) Zostały watki dwie...kloniki moje kochane ::) Gdyby nie to że Stokrotka ma ciągle poprawianą fryzurkę na karku, to bym jej od Lilusi w życiu nie rozróżniła :P

Obrazek

A w marisowym Ogonkowie.pl na czerwiec Kfffiatuszkowa tapeta na pulpit :D http://ogonkowo.pl/czerwcowa-tapeta-szczurkowa/
Awatar użytkownika
emi2410
Kontakt:

Post autor: emi2410 »

Piękne (jak zwykle! ;D) Królewny! :-* A Celisi buziaczka w biedne uszątko, taka pocieszna babunia z niej. :) Mizianko dla całego stadka. :)
Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Awatar użytkownika
Agusta

Post autor: Agusta »

Jakie masz śliczniutkie te ogoneczki :)
Pozdrawiam!
Moje Puchate: Milu Lilu Jadwiga Beza Ważka < : ) ~~
...::: Zajrzyj do nas :::...
ol.

Post autor: ol. »

ależ oczywiście, jak mogam zapomnieć o tych dwóch pannach ::)
chyba dlatego że wyrosły tak no... solidnie ;)
i że zbyt rzadko Was widujemy :P

(o! to się usprawiedliwiłam 8) )

buziaki ślę :)
Awatar użytkownika
Ogoniasta

Jeżeli ktoś pamięta akcję zbierania pieniążków na wózek dla niepełnosprawnej yoreczki Olimpii...
Dziś byłyśmy z Białą na spacerze nad Odrą...oczywiście z całą sforą :P
Zapraszam do obejrzenia jak radzi sobie Olimpia na wózeczku oraz pływackich umiejętności Urilki :) Sabinkę też widać ;D

Olimpia spaceruje

Olimpia spaceruje cz2

Uri pływa
Awatar użytkownika
Ogoniasta

Nasza Celica potrzebuje dużo kciuków i ciepłych myśli...już trzeci tydzień walczymy z chorobą...biegunki, nieprzyswajanie niczego co zjada....zjada spore ilości, pije...dostawała już wszystko co przyszło nam do głowy....sinlaci, covalescens, nutri drinki, kapsułki odżywcze dla rakowców, cuda wianki...nic z tego w celincowym organizmie nie zostaje...w tej chwili jest chodzącym szkieletem......a z dnia na dzień traci co raz więcej sił...patrze na nią i serce pęka mi na kawałki....jutro jedziemy znowu do weta...po nowy pomysł?? po nadzieje?? po cud?? w teorii miały być jutro badania krwi...widząc ją, to nie wiem czy jest jeszcze taka możliwość....
Awatar użytkownika
Kluska123

Post autor: Kluska123 »

Trzymam bardzo mocno kciuki! :(
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin

Do zobaczenia Skarby moje...
Awatar użytkownika
noovaa
Numer GG: 8639358

Post autor: noovaa »

Trzymam kciuki.

Próbowaliście czarnych jagód ? Może nie wyleczą biegunek, ale same w sobie są polecane na biegunkę, może trochę witamin z tego chociaż by w niej zostało.
Obrazek
Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Awatar użytkownika
Ogoniasta

noovaa pisze:Trzymam kciuki.

Próbowaliście czarnych jagód ? Może nie wyleczą biegunek, ale same w sobie są polecane na biegunkę, może trochę witamin z tego chociaż by w niej zostało.

Wszystkich takich "domowych" sposobów próbowaliśmy...teraz głównym problemem nie jest sama biegunka, ale to że układ pokarmowy nie pracuje tak jak powinien i nic organizm nie przyswaja...bez różnicy co dostaje..a pochłania tego naprawdę dużo :(
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

kciukam za Celicę, biedna :(

a Ola pewnie robi furorę swoim pojazdem...widziałam parę tygodni temu takiego pieska na wyspie słodowej ale nie wiem czy to była ona (?)
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
Ogoniasta

Jednak cuda nie są przeznaczone dla nas....Celisia zasnęła dziś w lecznicy......a ja muszę nauczyć się oddychać na nowo.....
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”