oddam 3 szczurzyce wraz z klatką
Moderator: Junior Moderator
oddam 3 szczurzyce wraz z klatką
Mam do oddania 3 samiczki, każda z nich ma niecały rok, nie wiem ile dokładnie. Musze je oddac z przyczyn osobistych. Oddam wraz z klatka 3 piętrowa.
Re: oddam 3 szczurzyce wraz z klatką
zdjęcia !

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ...

Maju, wklej zdjęcia dziewczynek i klatki, napisz coś o ich charakterkach, wtedy będzie Ci łatwiej oddać Ogonki.
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Adopcja jest pilna? Chodzi mi o to, czy szukasz tylko domu stałego, czy również tymczasowego, bo to dość istotne.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
- kadzik
- Numer GG: 39225509
ja jestem chętna, ale muszę wiedzieć skąd jesteś i czy szczurki są zdrowe 
szukam towarzyszek dla mojej samiczki, mam na oku też inne, ale na razie nie dostałam odpowiedzi, więc miejsce u mnie jest wolne.

szukam towarzyszek dla mojej samiczki, mam na oku też inne, ale na razie nie dostałam odpowiedzi, więc miejsce u mnie jest wolne.
Kadzik, napisane "Krapkowice/Opole" 

nasz temacik

- kadzik
- Numer GG: 39225509
Aa fakt, szukałam wszędzie tylko nie tam. To jednak za daleko dla mnie
Ale mam nadzieję, że szczurusie znajdą szybko domek

Ale mam nadzieję, że szczurusie znajdą szybko domek

a więc tak, są trzy. Maszka, Lara i Szila.
Maszka jest największa, jest albinosem z kremowym paskiem na grzbiecie, wydaje mi się, że jest przywódcą i i mamuśką w stadzie. Myje i troszczy się o reszte, ale też często je dręczy tak, że uciekają. Co do mnie to jest zdystansowana, ale milusińska.
Lara jest zwykłym kapturkiem, większość białego, ciemny łebek i pasek na grzbiecie. Najodważniejsza i strasznie otwarta. Reaguje na imię jako jedyna. Lubi psocić i często muszę ją upominać.
Szila jest najmniejsza i najbardziej bojaźliwa, ale nie daje się drażnić Maszce, zaś Lara tak.
Co do tego czy dom tymczasowy czy stały to na pewno potrzebuje do końca wrześnie, bo musze wyjechać za granice do pracy, a poźniej prawdopodobnie będę musiała się wyprowadzić i nie dam rady ich wziąć a jeżeli do przeprowadzki nie dojdzie to jak najbardziej chciałabym je mieć przy sobie.
TUTAJ JEST LINK DO ZDJĘĆ http://imageshack.us/g/20/dsc0100pe.jpg/
DZIAŁA?
Maszka jest największa, jest albinosem z kremowym paskiem na grzbiecie, wydaje mi się, że jest przywódcą i i mamuśką w stadzie. Myje i troszczy się o reszte, ale też często je dręczy tak, że uciekają. Co do mnie to jest zdystansowana, ale milusińska.
Lara jest zwykłym kapturkiem, większość białego, ciemny łebek i pasek na grzbiecie. Najodważniejsza i strasznie otwarta. Reaguje na imię jako jedyna. Lubi psocić i często muszę ją upominać.
Szila jest najmniejsza i najbardziej bojaźliwa, ale nie daje się drażnić Maszce, zaś Lara tak.
Co do tego czy dom tymczasowy czy stały to na pewno potrzebuje do końca wrześnie, bo musze wyjechać za granice do pracy, a poźniej prawdopodobnie będę musiała się wyprowadzić i nie dam rady ich wziąć a jeżeli do przeprowadzki nie dojdzie to jak najbardziej chciałabym je mieć przy sobie.
TUTAJ JEST LINK DO ZDJĘĆ http://imageshack.us/g/20/dsc0100pe.jpg/
DZIAŁA?
Działa
Jeżu, prześliczne dziewczyny... i Husky....buuuu... Oj męczą mnie te Huskie na każdym kroku, męczą... Brać dziewczynki 

nasz temacik

Wracasz koniec września a kiedy wyjeżdżasz? To najistotniejsze, żeby zdążyć znaleźć dt albo ds.
Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Właśnie, zapomniałam dodać, że malutka to husky :-))
wyjeżdżam za ok 2tygodnie, nie wiem dokładnie. Mam jeszcze osobę która się nimi zaopiekuje jak nie dam rady im załatwić domu, ale najprawdopodobniejsze jest, że będę musiała je oddać na stałe.
wyjeżdżam za ok 2tygodnie, nie wiem dokładnie. Mam jeszcze osobę która się nimi zaopiekuje jak nie dam rady im załatwić domu, ale najprawdopodobniejsze jest, że będę musiała je oddać na stałe.
Mam możliwość dowiezienia szczurków, ale zalezy gdzie.
Bardzo mi zalezy.
Bardzo mi zalezy.
I co z adopcją i nowymi domkami? Znalazł się ktoś?
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
nie ma żadnych chętnych na moje małe. Coś będę musiała wymyśleć.
Duuuużo teraz niestety ogonków do adopcji
A miejsca i możliwości mało...
Hop Hop!

Hop Hop!
nasz temacik