młoda albinoska, Poznań

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

iku

młoda albinoska, Poznań

Post autor: iku »

koleżanka podesłała ogłoszenie z facebooka, wstawiam tutaj:

UWAGA! UWAGA! MAŁA SZCZURZYCA WSTĘPNIE LUNA (tak, tak Harry Potter) SZUKA DOMU! Jest to młoda szczurzyca, maści albino czyli biała z czerwonymi oczkami. Jak na razie jest u mnie, ale już mam jedną szczurzyce Tonks i zwyczajnie nie mam warunków na 2. Proszę aby na zgłoszenie nie odpowiadali hodowcy węży, ani żadnych krwiożerczych ropuch czy czegoś innego. Do odbioru na terenie Poznania.
Na zdjeciu nie jest to ona, ale wszystkie albinosy są takie same. :)
kontakt: pannaadrianna1@wp.pl
z góry dziękuje :)

w sprawie adopcji proszę pisać tylko i wyłącznie na maila, ja tylko udostępniam i nie mam pełnomocnictwa :)
alinak

Re: młoda albinoska, Poznań

Post autor: alinak »

Dobrze sie zastanow czy nie mozesz wziac jej do siebie Twoj szczurek nie powinien byc sam to nie jest dobre, to zwierzatka stadna potrzebuja futrzastego kolegi. Nikt z nas nie jest w stanie przebywac 24 godziny na dobe ze swoim pupilem a jesli bedzie mial on kolege/kolezanke to i bedzie mial co robic do kogo sie przytulac itd jesli nas nie bedzie. Jesli nie masz mozliwosci wziecia drugiego szczurka do siebie powinnas rozwazyc rowniez oddanie do adopcji swojej dotychczasowej szczurci. Takie jest moje zdanie na ten temat. Poczytaj troche a zrozumiesz o co chodzi.
Awatar użytkownika
BlackRat
Numer GG: 5750987

Post autor: BlackRat »

Alinak, ale ona napisała przecież, że to ogłoszenie jej koleżanki... :]
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust Obrazek nasz temacik

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
alinak

Post autor: alinak »

Aj ;x ja to zawsze musze cos strzelic. W takim razie przepraszam, te slowa powinny byc skierowane do kolezanki :)
iku

jak już pisałam, ja z tym zupełnie nic wspólnego nie mam. autorka ogłoszenia powiedziała, że jeśli nikt się nie znajdzie, przygarnie Lunę do siebie, tyle wiem. wszelkie obiekcje proszę kierować na podanego maila
iku

ogłoszenie nieaktualne, Luna znalazła dom :)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”