witam, od niedawna w moim domu mieszkają dwie urocze panie, ciągle jesteśmy na etapie oswajania..
i tu mam pytanie, jedna ze szczurzyc jest bardziej śmiała, widać, że jest dominantką, często gramoli się na mnie, ale ze strachu ją z siebie ściągam i umieszczam w okolicach kolan-brzucha. moje obawy co do wchodzenia szczurci na wyższe partie mojego ciała są spowodowane moimi tunelami, mam 26mm tunele w uszach i boję się, że szczury mogą je gryźć, ten typ modyfikacji ciała wydziela dość specyficzne zapachy. czy powinnam się obawiać ataków szczurów na moje uszy, czy raczej nie powinny ich gryźć?
Szczury i tunele w uszach
Moderator: Junior Moderator
Szczury i tunele w uszach

Mała i Duża, i ja.
Re: Szczury i tunele w uszach
Niektóre szczury gryzą uszy bez modyfikacji ;P. Ja się nie boję, ale póki się nie przekonasz, że oleją sprawę, lepiej ostrożnie 

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
- Paul_Julian
- Kontakt:
Klimejszyn ma tunele, PMnij do niej, zapytaj
Nie sądzę, żeby zaczepiały uszy z tunelami bardziej niż te bez tuneli. A zapach jest wszedzię, tak samo będą zaglądać do srodka ucha czy do nosa 
Edit: i proszę o zmniejszenie podpisu http://szczury.org/viewtopic.php?f=33&t=5706 , dzięki

Edit: i proszę o zmniejszenie podpisu http://szczury.org/viewtopic.php?f=33&t=5706 , dzięki

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
U mnie już kilka silikonowych poszło i jeden plastykowy
Metalu się nie da zeżreć, więc tytanowe i stalowe mam nienaruszone (ewentualnie małe rysy ;]). Acha, no i uważaj z wiszącymi - mam kółeczko w brwi, które raz zostało wyjęte (razem z jej kawałkiem) i notorycznie jest przez każdą moją córcie podgryzane 

"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
właśnie najbardziej obawiam się tego, że jest to już wielkość, przy której mogą wsadzić w nie swoje mordki, a mam zamiar je jeszcze powiększać, no ale skoro mówicie, że nie powinnam się obawiać - nie będę, zobaczymy jak szczurynki zareagują
dzięki za odpowiedź

Mała i Duża, i ja.
Mnie szczurka ugryzła dwa razy w ucho mimo że mam fake spiralę w uchu. Więc po prostu trzeba uważać..
♥-Klucha i Malutka-♥
Walczą we mnie lwy,
walczy zgraja psów.
moje myśli dziś jak po linie chód.
Widzę słońca dwa jak rozpoznać mam,
gdzie prawdziwy a gdzie odbity blask?
Walczą we mnie lwy,
walczy zgraja psów.
moje myśli dziś jak po linie chód.
Widzę słońca dwa jak rozpoznać mam,
gdzie prawdziwy a gdzie odbity blask?