Kciukam za panny i życzę szybkiego powrotu do zdrowia

Moderator: Junior Moderator

bardzo mnie to cieszy.
 bardzo mnie to cieszy. 
 reszta leków doustnie no i niestety nie idzie to tak kolorowo jakbym chciała, bo raz zjadają z łyżki a raz nie... ale ogólnie nie jest źle no i przede wszystkim jest poprawa
 reszta leków doustnie no i niestety nie idzie to tak kolorowo jakbym chciała, bo raz zjadają z łyżki a raz nie... ale ogólnie nie jest źle no i przede wszystkim jest poprawa  co mnie bardzo cieszy
 co mnie bardzo cieszy  )
) 

tak idealnie potrafi się wpasować w dekolt.. wystawia łebek żeby ją głaskać
 tak idealnie potrafi się wpasować w dekolt.. wystawia łebek żeby ją głaskać  tak ją kocham.. dziewczyny ożyły po lekach, cieszy mnie to, ostatnio nawet dosłownie biły się o połówkę małego jabłuszka które położyłam im na łózku... dosłownie brały to dość cięzkie jabłko i się ganiały, genialny widok
 tak ją kocham.. dziewczyny ożyły po lekach, cieszy mnie to, ostatnio nawet dosłownie biły się o połówkę małego jabłuszka które położyłam im na łózku... dosłownie brały to dość cięzkie jabłko i się ganiały, genialny widok Żeby moje też takie przylepy były - marzenie
 Żeby moje też takie przylepy były - marzenie  

uświadomiła mnie jedynie, że Krówka prawdopodobnie do końca życia będzie narażona na choroby i żeby ją bacznie obserwować
 uświadomiła mnie jedynie, że Krówka prawdopodobnie do końca życia będzie narażona na choroby i żeby ją bacznie obserwować   wielkie podziękowania dla Kluski za cierpliwe odpowiadanie na moje pytania, udzielanie rad i rozwiewanie wątpliwości ;**
 wielkie podziękowania dla Kluski za cierpliwe odpowiadanie na moje pytania, udzielanie rad i rozwiewanie wątpliwości ;** Wiesz, że możesz zawsze na mnie liczyć, zresztą jak każda osoba z forum. Chętnie służę pomocą. Wymiziaj kluseczki małe ode mnie
 Wiesz, że możesz zawsze na mnie liczyć, zresztą jak każda osoba z forum. Chętnie służę pomocą. Wymiziaj kluseczki małe ode mnie  

a co mnie cieszy najbardziej to to, że Krówka zaczęła troszkę tyć, w sensie, że wracać do swojej wagi, czy tam do wagi prawidłowej
 a co mnie cieszy najbardziej to to, że Krówka zaczęła troszkę tyć, w sensie, że wracać do swojej wagi, czy tam do wagi prawidłowej  już nie czuć kości tylko wreszcie czuć troszkę ciałka w ręce
 już nie czuć kości tylko wreszcie czuć troszkę ciałka w ręce  Kropka za to robi się okrągła i nie wiem co z tym zrobić dziewczyny przecież jedzą to samo...
 Kropka za to robi się okrągła i nie wiem co z tym zrobić dziewczyny przecież jedzą to samo...  ))
)) 

szkoooda no i zakup klatki też narazie odkładamy ponieważ wydaliśmy troszkę grosza na lekarstwa i wypożyczenie nebulizatora...
 szkoooda no i zakup klatki też narazie odkładamy ponieważ wydaliśmy troszkę grosza na lekarstwa i wypożyczenie nebulizatora...  dziwczyny mają zmienne humorki, raz się kleją jak jakieś przylepy a raz lataja jak strzały..
 dziwczyny mają zmienne humorki, raz się kleją jak jakieś przylepy a raz lataja jak strzały..