Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Kukurydza rzecz kusząca, ale przyznam szczerze, egoizm zawsze wygrał z miłością do szczurów. Nigdy nie podzieliłam się kolbą, zawsze zeżarłam całą sama...
alken,wariatka jesteś!!!I nawet,jak tak człowiek czuje się źle,z serduchem w strzępy,to takie coś rogala rysuje na ryju
Bies światowy ogon jest,w dodatku jak Godzilla
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Zabiły mi ćwieka dziewczyny. Z zasady wodę zmieniam rano i wieczorem, podchodzę jednak dziś z obiadem, a miska ma taki jakiś nieciekawy wygląd... Wyjęłam do światła przyjrzeć się uważniej unoszącym się w wodzie niby-chrustom. Dziewczyny nieprzejęte szamały gotowane warzywa, a ja dociekałam - co to to to to … ?!
W końcu spłynęła na mnie jasność - małpy nie dość, że utopiły pająka, to jeszcze go rozczłonkowały...
... Oj,no, alken.... a możesz namówić Biesia, żeby dał buzi takiej np.: http://www.google.pl/imgres?hl=pl&clien ... 4,s:0,i:83?
bo ja bym okrutnie chciała zobaczyć, jak się zamienia w księżniczkę (nie Biesu się zamienia oczywiście) - pliziulaaaaaaaa
nie zdążyłam napisać o Bertoczku kiedy kicała na pieniek z liściem w poprzek pyszczka, a w rujce, która jej się zdarzyła, wygrywała chłopcom całe gamy wbiegając i zbiegając po prętach ich klatki, jak wiewiórka
- i znów walczy o oddech
w poniedziałek jedziemy z nóżkami Humbaka, które w tej akurat chwili są znów w porządku, ale kiedy się spsuły za którymś z kolei razem niemal mnie do łez z bezsilności i tego wszystkiego doprowadzając, złapałam za słuchawkę umówić się po pomoc wyższą...
Bertoczka, nawet zabrać w takim stanie nie mogę ...