[W-wa] Trzy śliczne dziewczynki szukają DS
Moderator: Junior Moderator
Re: [W-wa] Trzy śliczne dziewczynki szukają DS
Emi, ja bardzo chętnie, tylko że te małe torpedy nie podzielają mojego zdania, że ich głównym życiowym celem jest pozowanie do zdjęć... a mój aparat nie nadąża za nimi.   
  Ale już za chwilkę dziewczyny trafią do Pauli, może ona będzie miała do nich lepszą rękę 
 Bo ja nie umim im robić zdjęć  

Chciałam wszem i wobec ogłosić, że dziewczynki trafiły dzisiaj do nowego domku. Paula1 zapewni im wspaniałą opiekę i da domek, na jaki zasługują  

Myślę, że temat można zamknąć, Paulina na pewno lada dzień stworzy swój własny temacik.

Myślę, że temat można zamknąć, Paulina na pewno lada dzień stworzy swój własny temacik.
Super, że dziewczynki już w nowym domku, czekam z niecierpliwością na ich nowy wątek  

PS. Chyba jednak dobrze, że nie ogonki nie trafiły do delapenios, bo jakoś zaginął od czasu "zdemaskowania" jego zamiarów co do szczurków ;]

PS. Chyba jednak dobrze, że nie ogonki nie trafiły do delapenios, bo jakoś zaginął od czasu "zdemaskowania" jego zamiarów co do szczurków ;]
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
 nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.

Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
 nasz temacik[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Temacik do zamknięcia 

Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :) 
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]

Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]