No w końcu zdjęcia "mojej" rodzinki
Rany, ale urosły, ślicziutkie maluchy, wycałuj w nochale i wyiskaj od Dusti
Brać chłopy, bo Szalooonej niewiele czasu zostało!
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..." Moje dzieciaczki:Kane,Kofi,Triple HiGoldustnasz temacik
Właściwie to 9 bo Pepe (husky) zostaje u mnie, a jeden samiec okazał się samicą, mimo, że wszystkie były często sprawdzane w tym nawet u weta.... Nie wiem jak to się stało.... Czyli teraz mam 3 dziewczyny (łącznie z dorosłymi), którym szukam nowego domku lub DT i 9 małych chłopaków. Ale Tosia (sympatyczna dorosła czarnulka) idzie do xiao-he, więc zostają 2. Dziewczyny muszę wydać z racji tego, że wkrótce idę na studia i właściciel mieszkania wstępnie zaakceptował 1 szczura (ale przekonałam go i zgodził się na 2). Ciężko było wybrać kogo zostawię..... Moja 4-letnia siostra tuliła Bandyte powiedziała: "Zostaw Bandziola i "jescze tego szalego" bo ja je kocham baldzo baldzo plosę... A tych innych sculów to ja się boję". A dziewczynki mają czasem tendencję do gryzienia mebli, więc mogłabym mieć kłopoty....
FreddieBandyta
"Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam." "Zwierzę jest nam bliższe niźli anioł, choć bardziej niepojęte."
Szalooona, a tak na marginesie, to kto jest mamusią mojego Małego Autystycznego? Tosia czy Kremówka? Bo nie wiem czy xiao będzie moją bliższą czy dalszą rodzinką
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..." Moje dzieciaczki:Kane,Kofi,Triple HiGoldustnasz temacik