Futra z charakterem - Sanatorium pod Bananem ;)

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Arau

Re: Futra z charakterem

Post autor: Arau »

Słodkie, moje czorty przy mnie w ogóle nie śpią, tylko podejdę do klatki, o każdej porze dnia i nocy to moment się podnoszą i wystawiają nosy przez pręty;p Zaczynam wątpić, czy one w ogóle kiedyś sypiają ;D
Obrazek
Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]

Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
Malachit
Numer GG: 2405640

Post autor: Malachit »

Eve, a ja mam pytanie - jak ty wkładasz ten aparat do klatki tak, że stado nie zrywa się z hasłem "żarcie? wychodzimy?"? :P
a zdechlaczek najlepszy http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/105 ... 9dbff.html :D
Wyszukiwarka nie gryzie
xiao-he
Kontakt:

Post autor: xiao-he »

Malachit pisze:Eve, a ja mam pytanie - jak ty wkładasz ten aparat do klatki tak, że stado nie zrywa się z hasłem "żarcie? wychodzimy?"? :P
No właśnie?! Jak Ty to robisz??? :P ;D
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając
[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Awatar użytkownika
Afa1811

Post autor: Afa1811 »

Tak długo mnie nie było ale w końcu jestem :)

Melduję, że wszystko przeczytałam, naśmiałam się, poplułam ze śmiechu monitor i pośliniłam się do fotek ;) a tą ostatnią z wyczerpanymi bateryjkami sobie zapisałam <3

Cieszę się, że Lu zostaje u Ciebie :)

Wymiziaj i wycałuj stadko zdezorientowanych po przybyciu "Aliena" babek i samego Aliena :-*
Awatar użytkownika
Eve

Post autor: Eve »

Jestem zła .. a nawet bardzo zła .. Luigi ma wszoły ! i nie byłoby w tym nic dziwnego.. przecież po tym co chłopak przeżył trzeba było się i z tym liczyć ale dwie kliniki gdzie prosiłam o sprawdzenie futra, zgodnie twierdziły że to samczy łupież ! Wielki żal mam do Zwierzyńca, bo przecież powiedziano mi że był sprawdzany i pod mikroskopem nic nie ma .. z radości że kastracja się udała nie dociekałam dlaczego nie ma "wyciętej dziury" w owłosieniu. Dopiero tutaj na "prowincji" pani Joasia podeszła do moich wątpliwości profesjonalnie i jak się okazało miałam dobre przeczucie .. Olbrzymia wataha stworów małych żerująca na biednym LU. We wtorek jadę z całym dobytkiem na sprawdzenie bo przecież lale przemieszczają się po tym samym terenie i mogły załapać .. Szok .. jak bardzo dobra klinika traci na podstawowych czynnościach ...
Skutek jest też taki że biedak Rezydent został pozbawiony długiego futra, ponieważ tyle tego było ..prawie na każdym włosie zbój-wszoł i jaja. Dostał zastrzyk z inve , płyn do kąpieli i grzebień do czesania ale niestety JEST OBRAŻONY .. Nie dlatego że go kuli tylko że Lu nienawidzi transporterka i wycieczek. Nie podoba mu się że gdzieś go wywlekają bo jest konserwą domatorem. Chodzi jakiś taki z lekkim fochem i ogląda wystrzyżone połacie a ja miałam dzień z szorowaniem i praniem wszystkiego czego dotykał. A wystarczyło sprawdzić, jak prosiłam; półtora miesiąca temu sierść .. Zwyczajne Żal.pl
Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133

Hamaczki dla każdej paczki :P
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
Awatar użytkownika
emi2410
Kontakt:

Post autor: emi2410 »

Oj, życzę Wam szybkiego pozbycia się wszołów. Wiem co to za dziadostwo. ::)
Może by tak fotki jakieś? ::) ;)
Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Awatar użytkownika
Eve

Post autor: Eve »

Emi foty będą jakoś .. jak znajdę chwilę dłuższą bo oczywiście Świat W Okół się kręci za szybko a ja odrobinę nie ogarniam kuwety, ale będą , będą.
Zła jestem również na siebie bo przecież Lu jest u mnie dwa miesiące a skoro mnie męczyło przeczucie to trzeba było wyciągnąć mikroskop dzieci i sprawdzić a nie "ufać " lekarzom skoro to już nie pierwszy przypadek olania ..
W tej hodowli ogonów to trzeba być również "małym Weterynarzem domowym" bo zdaje się że w tedy człowiek ma jakieś większe poczucie pewności i sumienie spokojniejsze ..

Foty będą na Dzień Wojska Polskiego :)
Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133

Hamaczki dla każdej paczki :P
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
Awatar użytkownika
Kluska123

Post autor: Kluska123 »

Po raz kolejny jestem naprawdę zła na Zwierzyniec... Biedny Lu :(
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin

Do zobaczenia Skarby moje...
Awatar użytkownika
Entreen

Post autor: Entreen »

Och, no biedny Lu ::) Przystojniaka wystrzygli. W sumie w takim razie dobrze, że czekałaś z łączeniem, przynajmniej to Cię ominęło, bo panny rozumiem sprawdzone i wolne od robala?
No i kiedy łączenie w takim razie?
W ogóle czekam na jakieś bardziej szczegółowe wieści, a może i jakąś Historię... :D
Cynamon Imbir Karmel Wanilia

Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
Malachit
Numer GG: 2405640

Post autor: Malachit »

Biedny chłopak... ja tam już dwa razy miałam tak, że mówili, że szczury są czyste i gdyby nie to, że się upierałam i kazałam sprawdzać kilka razy jak nic nie znajdowali to też miałabym kolonie wszołów. A przecież one nie są aż takie niewidzialne... no niestety :-\
Ważne, że Lu już dostał dawkę leku (ale może mu nie mów, że czeka go kolejna wycieczka - bo chyba jedna dawka nie wystarczy? :P)
Wyszukiwarka nie gryzie
Flaumel

Post autor: Flaumel »

Ale kolejne dawki można w sumie wziąć na wynos i nie męczyć biednego Lu wycieczkami...
Obrazek
Awatar użytkownika
Bandziornooo

Post autor: Bandziornooo »

ojj to nie ciekawie:/ Lu zły bo zawita do panienek w złej fryzurze ;)
Moja ekipa : Doris + Arlena
Za TM: Szeregowy (*), Rico (*), Kowalski (*)
IHime

Post autor: IHime »

:( Współczuję imprezy z wszołami, biedny Lu, biedne babeczki. My po ostatniej batalii zostaliśmy bez kanapy. ;) Mam nadzieję, że u Was nie będzie aż tak źle.
xiao-he
Kontakt:

Post autor: xiao-he »

Kurcze, współczuję :( Moje jeszcze nigdy wszołów nie miały, na szczęście. No to szybkiego powrotu do zdrówka życzę i czekam na fotki! :D :-*
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając
[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”