Albinoska pilnie poszukuje domu -GDAŃSK-

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
Persja

Albinoska pilnie poszukuje domu -GDAŃSK-

Post autor: Persja »

Witam :)

Moja koleżanka ma szczura z laboratorium tylko nie może się nim już opiekować z wyniku powstania alergii.
Szczur to samica-albinoska- według mojej koleżanki jest mało towarzyska i nie przepada za towarzystwem ludzi co jest całkowicie zrozumiałe skoro była w laboratorium...Chociaż z drugiej strony moja koleżanka nie ma doświadczenia z gryzoniami ani innymi zwierzętami więc nie mam pojęcia czy się wgl. starała się zresocjalizować Agatkę(bo tak szczur ma na imię)Nie wiem jak Agata zachowuje się wobec innych szczurów, gdyż nigdy nie miała towarzystwa.
Mieszka w bardzo małej klatce ;/ Nie wiadomo w jakim dokładnie jest wieku. Moja koleżanka nigdy nie była z nią u weterynarza więc nie wiem w jakim stanie zdrowia jest.
Można pisać do mnie na pw na forum lub na e-mail to ja bym wszystko przekazała koleżance albo bezpośrednio kontaktować się z nią na nr: 503-48-17-42

Najlepiej gdyby znalazł się ktoś chętny przygarnięcia jej na terenie Trójmiasta ale jeżeli znajdzie się oferta z innych miast to najwyżej postaramy się znaleźć szybko jakiś transport.
" Są w życiu chwile,kiedy pasja staje się całym twoim życiem."
iku

Re: Albinoska pilnie poszukuje domu -GDAŃSK-

Post autor: iku »

jadę na wakacje do Gdańska, 21 sierpnia wracam do domu, będę jechać prawdopodobnie przez Poznań, Wrocław i mniejsze stacje pośrednie, mogę zaoferować transport
Satyna

Re: Albinoska pilnie poszukuje domu -GDAŃSK-

Post autor: Satyna »

Do zamknięcia.Agatka jest już w nowym domu ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”