Przygarne szczurzyce Fuzz/Rex [warszawa]

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
Beliar

Przygarne szczurzyce Fuzz/Rex [warszawa]

Post autor: Beliar »

Hej,
poszukuje samiczki Fuzz/rex najlepiej w okolicy 2-3 miesiąca życia. Będzie ona trzecią szczurzycą w stadzie:) Maluszka będę mógł jednak przygarnąć dopiero we wrześniu zależności od decyzji pani weterynarz.... Chodzi o wyleczenie i poprawę kondycji układu immunologicznego Eris i Hekate.
Zastrzegam sobie jednak wizytę u weterynarza przed podpisaniem umowy adopcyjnej i wykonanie podstawowych badań w celu sprawdzenia czy szczurzyca jest zdrowa(szczególnie ważne dla mnie będzie sprawdzenie czy ma czyste płuca, oskrzela). Robie tak ponieważ ostatnio przygarnąłem dwie samiczki od Pani i okazało się, że mają zapalenie płuc zaraziły Eris z czego jedna była w tak poważnym stanie że nie przeżyła( patogen zajął 3/4 płuca), a w tym momencie dalej muszę podawać leki moim ogonkom co nie jest dla nich najlepsze z racji młodego wieku... Powiem szczerze, nie chce narażać siebie i moje małe głuptaski( które w tej chwili niepokojąco zainteresowały się podręcznikami do Botaniki.....) na stres, choroby i smutek z powodu patrzenia na chore cierpiące zwierzątko.... czy w najgorszym razie śmierć.... Mam nadzieje że to zrozumiałe.
aaaaaaaa i mam już nawet imię dla nowej pani w moim domu... :D Tak jak reszta będzie miała imię z mitologi Greckiej. Alekto czyli niestrudzona, jedna z Eryni:P to ostatnie tak dla polepszenia nastroju wiadomości.... Z góry dziękuję za pomoc :)
Pozdrawiam
"Bierz tego arbuza i dawaj mi melona k".... Eris....
Malachit
Numer GG: 2405640

Re: Przygarne szczurzyce Fuzz/Rex [warszawa]

Post autor: Malachit »

Wystarczy poprzeglądać dział z ogłoszeniami:
rexy tutaj http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=37159&start=30
i tutaj http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=37276

Dodam jeszcze, że warto napisać coś o warunkach, jakie ty zapewniasz zwierzakom, a nie tylko o wymaganiach ;)
Wyszukiwarka nie gryzie
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”