Szeregowy, Rico, Kowalski, Doris, Arlena

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
nancy1989

Re: Szeregowy, Kowalski, Rico

Post autor: nancy1989 »

czekoladkaa pisze:
Bandziornooo pisze: a bierz bierz:D JJ też jest świetnym imieniem :D no i julian bezprecedensowo musi być na forum :D
a mort ? takiego małego świrka który ma obsesje na punkcie nóg juliana ;D nie chesz? :D
Jeśli dojdą kolejne szczurki to z pewnością dwa więc może być Mort do kompletu do Juliana ;) zobaczymy, myśl tkwi w mojej głowie od dwóch dni dopiero :) muszę jeszcze pomyśleć i przekonać rodzinę (boją się i twierdzą,że będzie większy smrodek - a tak naprawdę co mi za różnica czy będę sprzątała półkę zasikaną przez 2 czy 4 ogony? i tak musze codziennie wycierac :)
A pingwinka też jednego brakuje! ;) chociaż pewnie szefuje po prostu Bandziornooo?:)
Moje ogoniaste: JUVEK, JJ i RUFUS <-- nasz wątek
Szczurki na straganie - nasz bazarek --> KLIK
Awatar użytkownika
Bandziornooo

Post autor: Bandziornooo »

no brakuje brakuje, ja jestem skipperem chociaż takiego posłuchu w drużynie jak on nie mam :D szczególnie w kwestii zakazu wchodzenia pod przescieradło :O haha :D
Mort i Julian - idealnie!! tylko polecam poczekać z nadawaniem imion a nie spieszyc sie jak ja bo pozniej moze sie okazac ze kroluje Mort, a nie Julian :D hihihi :D
W takim razie życzę miłego pingwiniego seansiku :D koniecznie z popcornem i podopiecznymi :D
Moja ekipa : Doris + Arlena
Za TM: Szeregowy (*), Rico (*), Kowalski (*)
czekoladkaa
Numer GG: 43285078

Post autor: czekoladkaa »

Bandziornooo pisze:no brakuje brakuje, ja jestem skipperem chociaż takiego posłuchu w drużynie jak on nie mam :D szczególnie w kwestii zakazu wchodzenia pod przescieradło :O haha :D
Mort i Julian - idealnie!! tylko polecam poczekać z nadawaniem imion a nie spieszyc sie jak ja bo pozniej moze sie okazac ze kroluje Mort, a nie Julian :D hihihi :D
W takim razie życzę miłego pingwiniego seansiku :D koniecznie z popcornem i podopiecznymi :D
ja wciągam solony popcorn, a sky nie solony, własnej roboty :D
kurcze julian rządzi tekstami ;D
uwielbiam jak skipper mówi do kowalskiego "kowalski, jakieś sugestie? " ;D i teks "suszymy ząbki panowie" też jest spoko :D
i uważaj, jak nazwiesz szczura mort... :D to obsesja na punkcie stóp może zawitać :D
...death is hard, live is harder...
Ze Mną:
Sky i
sunia rasy jack russell terrier- Abra
Kocham was, dziubole moje ;D
Za TM:
kropko, moje słoneczko... zawsze będziesz w naszych serduszkach [*] leć aniołku...[/color]
<33 :* :*
Malachit
Numer GG: 2405640

Post autor: Malachit »

A może jakieś nowe zdjęcia moich pingwinowych ulubieńców? :P
Wyszukiwarka nie gryzie
Awatar użytkownika
Lilien
Numer GG: 8356274

Post autor: Lilien »

Właśnie właśnie, wątek trzeba uzupełnić informacjami co tam, jak tam z pingwinkami ? I na zdjęcia uroczych panów też chętnie popatrze! :)
ObrazekObrazekObrazekObrazek
iku

Post autor: iku »

dawaj zdjęcia, filmiki i wszystko co się da! a jak szczur będzie mądry i poważny, to zawsze pozostaje jeszcze Maurice ;D
Awatar użytkownika
Bandziornooo

w koncu zgrałam zdjęcia, film i was zaspokoję pingwiniaście (mam nadzieję, publika spragniona, a dziadygi jak na złość nie chciały pozować )
A więc parę zdjęć:
1. Kradnę zasłonę :)
Obrazek
2. Hmmm..bez komentarza co tu sie działo xD
Obrazek
3.No nie.. ale stopy to byś sobie umył śmierdziochu :D !
Obrazek

I film:
http://www.youtube.com/watch?v=0Y6Dhobi ... e=youtu.be
Miłego oglądania :D
Awatar użytkownika
Bandziornooo

a co u pingwinów..hmm nadal chcą za wszelką cenę "podprześcieradlic' co widac na filmie. Kowalski to mały dzik, aczkolwiek niegroźny bo niegryzący, Szeregowy to diabeł wcielony, a Rico to urodzony spioch :D Dzisiaj piłam lampke białego słodkiego wina i dowiedziałam sie że mam pod dachem jakis meneli a nie szczury, myslałam że sie pozabijają żeby tylko sie dostać do moich ust, że o lampce nie wspomnę :D Mendziarnia mała no !
xiao-he
Kontakt:

Post autor: xiao-he »

Obrazek
Zboczeńce jedne :P ;D
A wrażenia z filmiku - bezcenne! :D I widać idealnie ich piękną sztukę "podprześcieradlania się" ;D
Czochranko po brzuszkach pingwinów!!! :-*
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając
[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
czekoladkaa

Obrazek
zbokole ;D :P
nie no, filmik superrrrraśny :D
mizianko i całuski po mokrych nochalach przesyłam ;D
Ze Mną:
Sky i
Za TM:
kropko, moje słoneczko... zawsze będziesz w naszych serduszkach [*] leć aniołku...[/color]
Awatar użytkownika
Arau

Post autor: Arau »

Bandziornooo pisze:a co u pingwinów..hmm nadal chcą za wszelką cenę "podprześcieradlic' co widac na filmie. Kowalski to mały dzik, aczkolwiek niegroźny bo niegryzący, Szeregowy to diabeł wcielony, a Rico to urodzony spioch :D Dzisiaj piłam lampke białego słodkiego wina i dowiedziałam sie że mam pod dachem jakis meneli a nie szczury, myslałam że sie pozabijają żeby tylko sie dostać do moich ust, że o lampce nie wspomnę :D Mendziarnia mała no !
Żebyś Ty widziała co się dzieje u Nas jak się tylko piwo otworzy... Ja zazwyczaj pije w kuflu, więc chwila nieuwagi i mam dwie mordki w szkle. Jak się trzyma butelkę to szału dostają, gryzą szyjkę butelki, kopią, sięgają jak najgłębiej językami i łapkami, aż w końcu ze wściekłości zrywają naklejki;p Moje małe alkoholiki, po rodzicach...
Obrazek
Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]

Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
Awatar użytkownika
Bandziornooo

Chłopcy wymiziani, wycałowani, chociaz po brzuszku to tylko Kowalski nie lubi :D
Alkoholicy dostali do oblizania palec, myślałam że ładnie pachnie i to je przyciąga a jak spróbują to się odwalą, taaaaa NA BANK, troliszcza jedne nie chciały mi dać spokoju, więc z romantycznego wieczoru z moimi panami wyszły nici, oni chcieli się zapewne tylko napić i robić to co na załączonym przez was zdjęciu, a gdzie jakies uczucia? ;P hahahahah
czekoladkaa

Bandziornooo pisze:Chłopcy wymiziani, wycałowani, chociaz po brzuszku to tylko Kowalski nie lubi :D
Alkoholicy dostali do oblizania palec, myślałam że ładnie pachnie i to je przyciąga a jak spróbują to się odwalą, taaaaa NA BANK, troliszcza jedne nie chciały mi dać spokoju, więc z romantycznego wieczoru z moimi panami wyszły nici, oni chcieli się zapewne tylko napić i robić to co na załączonym przez was zdjęciu, a gdzie jakies uczucia? ;P hahahahah
hehe, to dobrze że wymiziani :D jak moja mama pije adwokat w malutkim kieliszku, to sky leci tam sprintem a potem prosi, łasi się jak kot, przytula, jak mama nie daje jej to włazi pod koszulkę i szczypie a potem jak jej się nudzi do podlizuje kieliszek ;D
nasz wrażenia: BEZCENNE!!! monior został obśliniony jakby co ;D
Ze Mną:
Sky i
Za TM:
Awatar użytkownika
Domiii
Numer GG: 2098504

Post autor: Domiii »

śliczne szczurki, aż przeczytałam cały twój temat :)
wymiziaj je :D
macie może pomysł jak namówić rodziców do 4 szczurka? :P
Moje stadko:
- szczurki: Kreska, Kredka, Pestka [*][/color]
- burunduk Kiki
- koszatniczka Julka [*] i Stefania [*][/color]
- szynszyla Kropa [*], Czarna i Szyszka[/color]
<3
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=36948
xiao-he
Kontakt:

Post autor: xiao-he »

Bandziornooo pisze:Alkoholicy dostali do oblizania palec, myślałam że ładnie pachnie i to je przyciąga a jak spróbują to się odwalą, taaaaa NA BANK, troliszcza jedne nie chciały mi dać spokoju, więc z romantycznego wieczoru z moimi panami wyszły nici, oni chcieli się zapewne tylko napić i robić to co na załączonym przez was zdjęciu, a gdzie jakies uczucia? ;P hahahahah
Hahahahahahahahahahahahahaha ;D ;D ;D
Domiii pisze:macie może pomysł jak namówić rodziców do 4 szczurka? :P
Też właśnie to rozpracowuję :P
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając
[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”