[Klatka] - Wasze klatki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: [Klatka] - Wasze klatki
Nina, kiedy ja się doczekam zdjęć Twojego właściwie już nie tak nowego nabytku? 

"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
No dobra, to mała zmiana dizajnu
Po dwóch dniach ręcznego szycia i odciskach od tępych nożyczek powstało takie o to cuś:

Jeszcze czeka na zszycie narożne łoże z baldachimem dla królewskich szczurzych dupek, ale musi wytrzymać do następnego wolnego dnia
Teraz muszę tylko jakoś zagospodarować dół klatki

Jeszcze czeka na zszycie narożne łoże z baldachimem dla królewskich szczurzych dupek, ale musi wytrzymać do następnego wolnego dnia

Teraz muszę tylko jakoś zagospodarować dół klatki

Eno, eno ssylvusia, się postarałaś
Świetne mebelki, ślicznie to wygląda 

nasz temacik

Dla moich śmierdzieli wszystko
Jakby kto był chętny na taki komplecik, to zapraszam na PW. Muszę zarobić na zachcianki moich naleśników

Jakby kto był chętny na taki komplecik, to zapraszam na PW. Muszę zarobić na zachcianki moich naleśników

Jak zostanie urządzonaBlackRat pisze:Nina, kiedy ja się doczekam zdjęć Twojego właściwie już nie tak nowego nabytku?

Baby kilka dni w niej mieszkały, ale Wesza mi spierdzielała kilka razy w ciągu nocy, więc wróciły do setki

Jestem na etapie szycia drugiego kompletu mebelków

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Ssylvusia woow!! Świetna robota, bardzo mi się podoba Twoja klatka.
Oby więcej takich funkcjonalnych i schludnych klatek! 

9 duszyczek za TM [*]
A dziękuję, dziękuję
Bardzo miło słyszeć takie słowa. Mam nadzieję, że moje śmierdzielki myślą tak samo

-
- Numer GG: 43285078
myślą napewnossylvusia pisze:A dziękuję, dziękujęBardzo miło słyszeć takie słowa. Mam nadzieję, że moje śmierdzielki myślą tak samo
![]()

nie no, super urządzona klatka

chce taką

...death is hard, live is harder...
Ze Mną:
Sky i
sunia rasy jack russell terrier- Abra
Kocham was, dziubole moje
Za TM:
kropko, moje słoneczko... zawsze będziesz w naszych serduszkach [*] leć aniołku...[/color]
<33 :* :*
Ze Mną:
Sky i
sunia rasy jack russell terrier- Abra
Kocham was, dziubole moje

Za TM:
kropko, moje słoneczko... zawsze będziesz w naszych serduszkach [*] leć aniołku...[/color]
<33 :* :*
ssylvusia, świetne urządzenie - fajny pomysł z tymi dwoma trójkątnymi hamakami (w ogóle te klatki mi się strasznie podobają...
)
A nasza teraz wygląda tak (już nie jest taka ładna jednokolorowa
)

Na dole pusto, wiem, ale muszę mieć pole do manewrowania zmiotką

A nasza teraz wygląda tak (już nie jest taka ładna jednokolorowa

Na dole pusto, wiem, ale muszę mieć pole do manewrowania zmiotką

Wyszukiwarka nie gryzie
Dzięki Malachit, niestety z jakiegoś powodu moi chłopcy potwornie boją się chodzić po tych hamakach. Musiałam je usztywnić karimatą i jest trochę lepiej, ale i tak nie cieszą się jakąś wyjątkową popularnością. No i nie mam koncepcji zagospodarowania kuwety, szkoda, żeby taka przestrzeń się marnowała. A niestety na chwilę obecną tak jest, śmierdzielki w ogóle z niej nie korzystają.
ssylvusia, jeśli masz wiaderko po żarciu np. lub dwie średnie miski plastikowe, możesz im zrobić domek i postawić go w kuwecie 

nasz temacik

Rany, jakie fajne klatuchy!!!! Już kiełkuje mi w głowie idea przemeblowania 

saszenka
Stado: Turkuć, Podjadek, Pafnucy, Milord, Gimel
Na tymczasie: cała wataha
Stado: Turkuć, Podjadek, Pafnucy, Milord, Gimel
Na tymczasie: cała wataha
A ja chciałam perfecta, potem ewentualnie tridoora... no ale taka okazja w Poznaniu się trafiła i w nasze progi przybył Tadeusz!
Szczury jak na razie nie uciekły przez pręty i mam nadzieję, że tak zostanie
Wyposażenie tak na szybko, jak zjedzą to poszyję bardziej na wymiar, aby ładnie wszystko można było powiesić.

Łooo ślicznie urządzony
A czy ja tam widzę złączone durszlaki?

A czy ja tam widzę złączone durszlaki?

nasz temacik

Dobrze widzisz
Niegdyś ulubiony domek stadka, teraz Beże przerzuciły się do rur kanalizacyjnych, a Kander właśnie go poznał i siedzi w nim cały zadowolony 
Jedynym problemem klatki są źle zespawane poprzeczki na bokach klatki przez co kuweta jest pod kątem (na I zdjęciu widać, z przodu leci w prawo, z tyłu w lewo) i musiałam wyposażyć klatkę w te żółte, plastikowe "ochraniacze" (szczury ostatnio na kolację jedzą plastik, a Kander to podobno kuwetożerca
)

Jedynym problemem klatki są źle zespawane poprzeczki na bokach klatki przez co kuweta jest pod kątem (na I zdjęciu widać, z przodu leci w prawo, z tyłu w lewo) i musiałam wyposażyć klatkę w te żółte, plastikowe "ochraniacze" (szczury ostatnio na kolację jedzą plastik, a Kander to podobno kuwetożerca