Shenzi, słodki Biały Puszek :(
Moderator: Junior Moderator
Re: Shenzi, słodki Biały Puszek :(
Boziu jak mi przykro... straszna wiadomość, jeden z moich ulubionych szczurków na forum.
Trzymaj się, nie wyobrażam sobie jak jest Ci ciężko...
[*]
9 duszyczek za TM [*]
strasznie źle i smutno:(
dobrze ze puszek juz nie cierpi:( za TM zyje wielkie szczurze stado które na nas czeka:)
dobrze ze puszek juz nie cierpi:( za TM zyje wielkie szczurze stado które na nas czeka:)
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia
ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia
Biedne maleństwo
Leć Puszku [*]
Leć Puszku [*]
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Będzie mi jej brakować!
[*]
Puszku-Nie-Okruszku, szczęśliwa Biała Kuleczko... (*)
Uni, pięknie ją pożegnałaś. Dobrze, że nie dałaś jej długo cierpieć.
Uni, pięknie ją pożegnałaś. Dobrze, że nie dałaś jej długo cierpieć.
SZCZURCIA 02.2006 - 23.04.2008 ; PEREŁKA ??.08.2008 - 05.04.2011 ; FRYGA ??.08.2008 - 16.11.2010; CYKORIA 01.01.2011 - 16.05.2012 ; DAKOTA 17.01.2011 - 02.05.2012; KRECIA ??.09.2012 - 08.08.2014; KICIA ??.09.2012 - 20.09.2014;
[*] Dla Shenzi
Leć Śnieżynko
za TM ''wywąchuj'' swej Rodziny,a napewno kiedyś wszyscy się spotkacie,już na zawsze
Bardzo mi przykro
Leć Śnieżynko
za TM ''wywąchuj'' swej Rodziny,a napewno kiedyś wszyscy się spotkacie,już na zawsze
Bardzo mi przykro