Szeregowy, Rico, Kowalski, Doris, Arlena
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Bandziornooo
Re: Szeregowy, Kowalski, Rico
Kowalski był wczoraj u weta, ząłozylam mu osobny wątek dotyczący tego oczka http://szczury.org/viewtopic.php?f=168&t=37347
Popołudniu miał jakby więcej energii, więcej wychodził, strachliwy był zawsze, teraz modlę sie żeby sie to tylko nie pogorszyło. Zaraz jak go adoptowałam gryzł mnie przy każdej okazji, ale odkąd pokazałam mu kto tu rzadzi, a przy okazji zdobyłam troche jego zaufania nie gryzł w ogole, oswoił się.
Jednak wczoraj zaobserwowałam u niego syndrom "latajacego ogona", "fukania" i oczywiście ataku.. Przyczyna? Brak jakiejkolwiek, siedziałam z nim na kanapie już dobrą godzinę, kiedy nagle zobaczyłam ze napuszył się, zaczął fukać, ogon mu tanczył, a on jakby wpadł w szał, zaczął atakowac moje ręcę, osikiwał mnie itd. Chciał pokazac że jest alfą, albo tak go bolaolo że w ten sposób dawał upust nerwom? nie mam pojęcia, w każdym razie byłam pewna że mnie nie dziabnie w końcu nie robił tego od miesięcy, jednak sie przeliczyłam..Nie mam mu tego za złe, w koncu wiele przeszedł ostatnio, jednak boje sie że całe moje oswajanie i doprowadzanie go do ładu, zostało stracone...
Nie wiem czy nie zdecyduje sie kastrować Kowalskiego i Szeregowego, sama juz nie wiem...Rico oprucz notorycznych gwałtów jest jak anioł więc jego jajocięcia na 100% minie.. co sądzicie?
Popołudniu miał jakby więcej energii, więcej wychodził, strachliwy był zawsze, teraz modlę sie żeby sie to tylko nie pogorszyło. Zaraz jak go adoptowałam gryzł mnie przy każdej okazji, ale odkąd pokazałam mu kto tu rzadzi, a przy okazji zdobyłam troche jego zaufania nie gryzł w ogole, oswoił się.
Jednak wczoraj zaobserwowałam u niego syndrom "latajacego ogona", "fukania" i oczywiście ataku.. Przyczyna? Brak jakiejkolwiek, siedziałam z nim na kanapie już dobrą godzinę, kiedy nagle zobaczyłam ze napuszył się, zaczął fukać, ogon mu tanczył, a on jakby wpadł w szał, zaczął atakowac moje ręcę, osikiwał mnie itd. Chciał pokazac że jest alfą, albo tak go bolaolo że w ten sposób dawał upust nerwom? nie mam pojęcia, w każdym razie byłam pewna że mnie nie dziabnie w końcu nie robił tego od miesięcy, jednak sie przeliczyłam..Nie mam mu tego za złe, w koncu wiele przeszedł ostatnio, jednak boje sie że całe moje oswajanie i doprowadzanie go do ładu, zostało stracone...
Nie wiem czy nie zdecyduje sie kastrować Kowalskiego i Szeregowego, sama juz nie wiem...Rico oprucz notorycznych gwałtów jest jak anioł więc jego jajocięcia na 100% minie.. co sądzicie?
Moja ekipa : Doris + Arlena
Za TM: Szeregowy (*), Rico (*), Kowalski (*)
Bandziornooo nie martw się, on na pewno jest obolały i zestresowany, dlatego jest nerwowy - w końcu nas jak np. głowa boli, to też mamy kiepski humor
A co do jego dalszego życia naprawdę nie ma się co martwić
zobacz, moja Kane'unia nie ma oczka i jest śliczniusia i radzi sobie tak dobrze, jak każdy inny - masz dowód na drugim zdjęciu: wszędzie wlezie
http://imageshack.us/photo/my-images/137/dsc01484w.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/31/dsc01962jg.jpg/

A co do jego dalszego życia naprawdę nie ma się co martwić

http://imageshack.us/photo/my-images/137/dsc01484w.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/31/dsc01962jg.jpg/
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
- Lilien
- Numer GG: 8356274
Biedny Kowalski
Ale nie musisz mieć wyrzutów sumienia, to nie twoja wina. Nie sposób ich upilnować cały czas, a wypadki się zdarzają. Z jednym oczkiem poradzi sobie napewno
Dobrze, że szybko zareagowałaś i otrzymał natychmiastową pomoc.
Co to agresji to tak jak BlackRat mówi, stres związany z nową sytuacją w jakiej się znalazł, więc miejmy nadzieję że mu przejdzie jak troche wydobrzeje

Co to agresji to tak jak BlackRat mówi, stres związany z nową sytuacją w jakiej się znalazł, więc miejmy nadzieję że mu przejdzie jak troche wydobrzeje

- Bandziornooo
Kowalskiemu wrócił nawet trochę humor - drań zgwałcił dziś moją rękę bezczelnie
No ale trudno, piratowi nie odmówię
Przytłaczające jest smarowanie tego oczka i patrzenie jak sie goi, nie ukrywam że nie wygląda teraz uwodzicielsko...Jak sie zagoi będzie ok, jednak teraz za każdym razem jak na niego patrzę robi mi sie smutno i żal że już nie będzie sie gapił swoimi wielkimi gałami na mnie tylko jednym..
Martwię się o to co będzie jak będą mieli wrocić do życia razem, czy znowu nie będzie wojen, czy Szeregowy nie wymysli sobie ze teraz jak nie ma Kowalskiego to on tu rządzi..

Martwię się o to co będzie jak będą mieli wrocić do życia razem, czy znowu nie będzie wojen, czy Szeregowy nie wymysli sobie ze teraz jak nie ma Kowalskiego to on tu rządzi..
Zgwałcenie ręki nazywasz powrotem humoru?Bandziornooo pisze:Kowalskiemu wrócił nawet trochę humor - drań zgwałcił dziś moją rękę bezczelnie

Wymiziaj!!!

Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
- Bandziornooo
xiao-he, w jego przypadku cieszy mnie każde wyjście z chorobówki, każdy kontakt ze mna, zblizenie się, wejście na kolana itd. nawet kosztem pogwałcenia
Dziś byliśmy u weterynarza mamy umowiony zabieg chirurgiczny usunięcia gałki w środę o 10 pod narkoza.
TRZYMAJCIE KCIUKI!!

TRZYMAJCIE KCIUKI!!
Szkoda, że nie pod wziewką, ale i tak dobrze, i tym bardziej trzymamy kciuki i mini-piąstki 

nasz temacik

-
- Numer GG: 43285078
przepraszam bardzo, kto tutaj nie trzyma kciuków za naszych pingwiniastych? hmmm? PRZYZNAĆ SIĘ!!!TRZYMAJCIE KCIUKI!!
TRZYMAM KCIUKI, A SKY TRZYMA MARCHEWKĘ, ZA KOWALSKIEGO!

będzie okej

...death is hard, live is harder...
Ze Mną:
Sky i
sunia rasy jack russell terrier- Abra
Kocham was, dziubole moje
Za TM:
kropko, moje słoneczko... zawsze będziesz w naszych serduszkach [*] leć aniołku...[/color]
<33 :* :*
Ze Mną:
Sky i

Za TM:
kropko, moje słoneczko... zawsze będziesz w naszych serduszkach [*] leć aniołku...[/color]
- Bandziornooo
No wziewki chyba w Brzegu nie maja, ale i tam mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
z tyloma kciukami, marchewkami i piastkami musi byc dobrze :]

A pewnie, że będzie, bo musi być 

nasz temacik

Będzie dobrze:) Bądźcie dzielni, a Ty zaparz sobie melisy i i odeśpij trochę 

Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
- Bandziornooo
oo sen to by mi sie przydał, bo parę dni spię jak na szpilkach budząc się i sprawdzając co u tego Bandyty
Dzis musze się porządnie wyspac bo ze środy na czwartek na pewno będzie czuwanie

Dzis musze się porządnie wyspac bo ze środy na czwartek na pewno będzie czuwanie

-
- Numer GG: 43285078
ja czuwanie na szczęście mam już za sobą...
i informuj nas, co tam u kowalskiego
hehe oglądałam sobie te pingwiny z madagaskaru.. jak to dobrze być dzieckiem...

i informuj nas, co tam u kowalskiego

hehe oglądałam sobie te pingwiny z madagaskaru.. jak to dobrze być dzieckiem...

...death is hard, live is harder...
Ze Mną:
Sky i
Za TM:
Ze Mną:
Sky i

Za TM:
A phi! Ja oglądam "Sailor Moon" i inne takie czasem jeszcze, a dzieckiem nie jestem już od dawien dawna >.>czekoladkaa pisze:...hehe oglądałam sobie te pingwiny z madagaskaru.. jak to dobrze być dzieckiem...

Bandziorno, przepraszam za bezczelny offtop :]
nasz temacik

- Bandziornooo
a offtopujcie sobie kochani ile chcecie
Ja pingwiny wszystkie nowe juz obejrzałam, za wolno je produkuja jak dla mnie, hihi