Nie no, muszę na razie powstrzymać moje żądze. Chociaż na chwilkę

Ale chłopaki naprawdę, nieprzeciętnej urody

Moderator: Junior Moderator

nasz temacik
 nasz temacik
Według mnie robi wielką, bo po każdym kolejnym można tak mówić, a potem jest już o np. 5 a nie 1 więcej... Ale to moje skromne zdanieIgaśka pisze:1 nie zrobi różnicy

nasz temacik
 nasz temacikMożna mówić ale nie trzebaBlackRat pisze:Według mnie robi wielką, bo po każdym kolejnym można tak mówić, a potem jest już o np. 5 a nie 1 więcej... Ale to moje skromne zdanieIgaśka pisze:1 nie zrobi różnicy

Znalazłam 2 potencjalnych chętnych na panów (każdy chce po 3 szczurki
 Znalazłam 2 potencjalnych chętnych na panów (każdy chce po 3 szczurki  ) Jeszcze dzisiaj będę wiedzieć czy na pewno biorą
) Jeszcze dzisiaj będę wiedzieć czy na pewno biorą  Jeden pan jest z Częstochowy, drugi z okolic Warszawy, ale postanowiłam dowieźć maluchy do nowych właścicieli
 Jeden pan jest z Częstochowy, drugi z okolic Warszawy, ale postanowiłam dowieźć maluchy do nowych właścicieli  Chętnym nie zależało na ubarwieniu więc wybrałam dla nich 2 siamese, 3 black berkshire i jeden cały czarny. Plus dwa maluchy (siemese i blach berkshire) dla których domek załatwiła mi BlackRat za co niezmiernie jej dziękuję :* Jeżeli te osoby się zdecydują to pozostaną mi tylko 2 dziewczyny, dla których potrzeba domku
 Chętnym nie zależało na ubarwieniu więc wybrałam dla nich 2 siamese, 3 black berkshire i jeden cały czarny. Plus dwa maluchy (siemese i blach berkshire) dla których domek załatwiła mi BlackRat za co niezmiernie jej dziękuję :* Jeżeli te osoby się zdecydują to pozostaną mi tylko 2 dziewczyny, dla których potrzeba domku  Trzymajcie kciuki kochani
 Trzymajcie kciuki kochani 
 Siamese, berkshire i czarnuch idą do Siewcy
 Siamese, berkshire i czarnuch idą do Siewcy  Jeszcze tylko parę formalności, standardowe pytania i jupiiii można się cieszyć bo kolejny domek dla maluchów znaleziony
 Jeszcze tylko parę formalności, standardowe pytania i jupiiii można się cieszyć bo kolejny domek dla maluchów znaleziony 

nasz temacik
 nasz temacik Ale to początkujący szczurzy miłośnik więc rozumiem
 Ale to początkujący szczurzy miłośnik więc rozumiem  zaraz ma mi podesłać zdjęcia klatki, ale z tego co czytałam w jednym z jego postów to chyba jest spora i odpowiednia na 3 szczuraski
 zaraz ma mi podesłać zdjęcia klatki, ale z tego co czytałam w jednym z jego postów to chyba jest spora i odpowiednia na 3 szczuraski 
A Ty łobuzieszalooonaxD pisze:A właśnie akurat tak się złożyło, że ja pierwsza do niego napisałam chociaż nie byłam pewna bo jakieś takie ubogie miał to ogłoszenie...

nasz temacik
 nasz temacik Trzy idą do Częstochowy, trójka do Legionowa (okolice Warszawy) i dwóch do Wrocławia
 Trzy idą do Częstochowy, trójka do Legionowa (okolice Warszawy) i dwóch do Wrocławia  Zostają jeszcze tylko dziewczyny
 Zostają jeszcze tylko dziewczyny 

nasz temacik
 nasz temacik

nasz temacik
 nasz temacik Czekam z niecierpliwością
 Czekam z niecierpliwością