Szeregowy, Rico, Kowalski, Doris, Arlena

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
czekoladkaa
Numer GG: 43285078

Re: Szeregowy, Kowalski, Rico

Post autor: czekoladkaa »

[quote="BlackRat"] A phi! Ja oglądam "Sailor Moon" i inne takie czasem jeszcze, a dzieckiem nie jestem już od dawien dawna >.> :P
a o czym to jest? :P ja tam czasem nawet takie głupie rzeczy jak "wolf's rain" oglądam ::) i czytam komikx Bba i "off-white"
...death is hard, live is harder...
Ze Mną:
Sky i
sunia rasy jack russell terrier- Abra
Kocham was, dziubole moje ;D
Za TM:
kropko, moje słoneczko... zawsze będziesz w naszych serduszkach [*] leć aniołku...[/color]
<33 :* :*
Awatar użytkownika
Bandziornooo

Post autor: Bandziornooo »

kowalski ma dziś rano wyjątkowo wyjątkowo duzo energii :D biega, skacze.. niestety nie wie co go czeka za godzine... ahh denerwuje się całym tym zabiegiem ;/
Moja ekipa : Doris + Arlena
Za TM: Szeregowy (*), Rico (*), Kowalski (*)
czekoladkaa

Bandziornooo pisze:kowalski ma dziś rano wyjątkowo wyjątkowo duzo energii :D biega, skacze.. niestety nie wie co go czeka za godzine... ahh denerwuje się całym tym zabiegiem ;/
będzie dobrze :-* nawet moja mama trzyma kciukole, bo się zakochała w pingwiniakach ::)
wymiziaj resztę bandy, a kowalskiego wycałuj jak już będzie się dobrze czuł :)
Ze Mną:
Sky i
Za TM:
kropko, moje słoneczko... zawsze będziesz w naszych serduszkach [*] leć aniołku...[/color]
Awatar użytkownika
Bandziornooo

Jestem już :) Mój śpiący królewicz jeszcze śpi, mam mu zakrapiac oczko solą fizjologiczna co około pół godziny i "zaczepiać" żeby zaczął się wybudzać :) Ma załozony 1 szew, w ciągu 3 tyg. ma się wchłonąć sam o ile dobrze zapamiętałam. Do kontroli idziemy w niedzielę :) Jeść i pic mam mu dac jak tylko sie wybudzi, a jak będzie na siłach sam się zabierze za to co mu potrzeba :) Dostał jakiś środek przeciwbolowy i antybiotyk u weterynarza. Mam smarowac operowane oczko 2 x dziennie Detreomycyna 1% tak jak wczesniej.
Siedzę i gadam do niego cały czas, głaskam i zaczepiam :) Mam nadzieje że wszystko poszło ok, wet sam powiedział że niewiele mają przypadkow operacji gryzoni więc było ciężko bo to bardzo malutkie zwierze, mało oczko itd. Trudno było mu powiedziec ile czasu Kowalski będzie sie wybudzał, moze jakieś 2 godzinki.
Awatar użytkownika
Arau

Post autor: Arau »

Trzymamy z chłopakami kciuki, ale już wszystko musi być dobrze :)
Obrazek
Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]

Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
Awatar użytkownika
Bandziornooo

cieszę się :) siedzę z babokiem, zakrapiam mu oczko i mam wrażenie że jak spada kropelka na oko, to próbuje mrugnąć, czyli jakas reakcja z jego strony jest :)
Awatar użytkownika
Bandziornooo

Kowalski po powrocie do domu lezał, chociaż jakimś czasie byłam pewna że wie co sie dzieje dookoła, ale nie może mi nic zakomunikować.
Obrazek

Najpierw próbował mrugać gdy zakrapiałam oczko, potem zaczął ruszać wąsami, a potem ruszył głową. Jak już ruszył łbem to stwierdził że "to trzeba rozchodzić" i zaczęło się wędrowanie po chorobówce w kółko. Chodził, pojadł, popił, trochę pobiegał. Ranka posmarowana, a Kowalski wygląda jakby czuł sie w miare dobrze. Podejrzewam że lek p/ bolowy działa. Jutro nie będzie mu już tak fajnie..
iku

Post autor: iku »

nie było mnie trochę, nadrobiłam zaległości i... zatkało mnie! wiedziałam, że on od początku był trochę dziwny, a teraz to już... pingwin pirat ;D trzymamy z moim śmierdzielstwem kciuki za gojenie :)
Awatar użytkownika
BlackRat
Numer GG: 5750987

Post autor: BlackRat »

Śliczny i dzielny chłopak! Daj mu buziaka :-* Będzie dobrze :)
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust Obrazek nasz temacik

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Awatar użytkownika
Bandziornooo

a no był dziwny, niespokojny i zawsze na czuwaniu :) Dzis zaskoczył mnie i był bardzo dzielny :)
A teraz to już pirat faktycznie :) Mam nadzieję że w nocy będzie grzeczny i nic nie rozgrzebie :)
Wycałowany i wygłaskany jest za wszystkie czasy, bo wyjątkowo dzisiaj mi się daje:) Do tego dogadzam mu jak mogę smakołykami więc może w końcu mnie bardziej polubi :D
Awatar użytkownika
Lilien
Numer GG: 8356274

Post autor: Lilien »

Ciesze się, że jak narazie wszystko jest dobrze i trzymam kciuki za dzielnego pingwinka :) Na zdjęciu wygląda tak..bidnie ale i pięknie zarazem. Wygłaskaj sierściucha również od nas :)
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Bandziornooo

Kowalski czuje sie chyba dobrze bo biega jak perszing po kanapie:D na szczęście nic nie grzebał jeszcze przy tym oku w nocy...
je, pije, biega :] może go nie boli :D Wyglądał faktycznie biednie, tak bezbronnie...a potem jak juz zaczął łazić... no cóż, skłamałabym mówiąc że nie był trochę zabawny zataczając się jak żulik :D
czekoladkaa

jest dobrze :)
tak się zastanawiam, czy nie lepiej dla świętego spokoju dać mu kołnierz? bo przy myciu, może mu się zachcieć szwy zerwać... tym bardziej że jest szalooooooony ;D
dalej trzymamy kciuki, przynajmniej ja i mama, bo sky teraz śpi, a marchewkę zjadła.... ::) :P
wycałuj, wymiziaj naszego pingwinaa :-*
Ze Mną:
Sky i
Za TM:
Awatar użytkownika
Bandziornooo

czekoladko zrobiłam mu kołnierz ze skoroszytu, ale on albo przez niego przechodzil caly albo sie w nim wywracal...
przy myciu raczejnic nie zrobi, gorzej jak go cos zaswedzi...:/ Dziękujemy za kciuki, a mojego miziania to juz ma pewnie dość, haha :) chociaz jest jakby.. hmm mniej dzikus?
czekoladkaa

Bandziornooo pisze:czekoladko zrobiłam mu kołnierz ze skoroszytu, ale on albo przez niego przechodzil caly albo sie w nim wywracal...
przy myciu raczejnic nie zrobi, gorzej jak go cos zaswedzi...:/ Dziękujemy za kciuki, a mojego miziania to juz ma pewnie dość, haha :) chociaz jest jakby.. hmm mniej dzikus?
moja jak się kiedyś zadrapała, to strupy zawsze przy myciu zrywała, dlatego się pytam :)
mniej dzikus powiadasz... to tylko cisza przed burzą ;D
jak narkoza z niego zejdzie to będzie pewnie latać i głupieć w klatce i na wybiegach ;D
ja myślałam że abra (moja suńka) po tej narkozie będzie trochę, tak tyćkę spokojniejsza, a jak jej narkoza zeszła to jak wariatka latała. .. :D
wymiziaj też resztę :)
Ze Mną:
Sky i
Za TM:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”