u mnie Gucio tak jak Duszek pojawia sie i znika i pojawia w dziwnym miejscu nagle

oby chłopaki byli grzeczni i nie rozrabiali

napewno widok jaki zastaniesz w domu bedzie się prosił o komentarz - jaak słoddkoo

Moderator: Junior Moderator

Melina ma się dobrze w nowym domku
 Melina ma się dobrze w nowym domku  I prześliczne
 I prześliczne  
 A kupska walą takie, że bez maski gazowej przy klatce ani rusz
 A kupska walą takie, że bez maski gazowej przy klatce ani rusz  
 Mają w sobie takie pokłady energii, jakich w życiu u szczurów nie widziałam.
 Mają w sobie takie pokłady energii, jakich w życiu u szczurów nie widziałam. 
ssylvusia pisze:Małe, paskudne żarłoki! Czy Wy wiecie, że te małe istotki pochłaniają 2 razy więcej jedzenia, niż naleśniory William i Heniek?! Ja nie wiem, gdzie one to wszystko mieszcząA kupska walą takie, że bez maski gazowej przy klatce ani rusz

nasz temacik
 nasz temacik

A z Duszkiem leją się po prostu bez opamiętania).
 A z Duszkiem leją się po prostu bez opamiętania).  ).
 ).  

ssylvusia pisze:...Mr. Tattoo (zostanie chyba ochrzczony imieniem Boguś - "bo to zły facet jest..."...

nasz temacik
 nasz temacik Mi jedna puściła
 Mi jedna puściła  
 u mnie na szczęście nie ma jeszcze krów, chociaż Kofuś ma zadatki na prosiaka....a dokładniej niedźwiedzia z tą swoją misiową mordką
  u mnie na szczęście nie ma jeszcze krów, chociaż Kofuś ma zadatki na prosiaka....a dokładniej niedźwiedzia z tą swoją misiową mordką  
 nasz temacik
 nasz temacik ).
 ). moje dziewczyny to takie chude ze szok mama mowi ze wygladaja jak Gesi Wyscigowe
 moje dziewczyny to takie chude ze szok mama mowi ze wygladaja jak Gesi Wyscigowe  a Ty masz co przytulac przynajmniej
 a Ty masz co przytulac przynajmniej 

- tak przebiegał u nas proces łączenia
 - tak przebiegał u nas proces łączenia  (chillout pełną gębą
 (chillout pełną gębą  )
 ) - Henryś służy za kołderkę dla Duszka i Bogusia (tak, został już Boguś)
 - Henryś służy za kołderkę dla Duszka i Bogusia (tak, został już Boguś) - i hopsa, widok z drugiego okienka
 - i hopsa, widok z drugiego okienka  Był jeszcze moment, że siedział z nimi Willuś... w zasadzie to siedziała tam tylko jego głowa, bo reszta się już nie zmieściła
 Był jeszcze moment, że siedział z nimi Willuś... w zasadzie to siedziała tam tylko jego głowa, bo reszta się już nie zmieściła   

- rzadki widok... Duszek padł po kilkugodzinnym bieganiu bez przerwy
 - rzadki widok... Duszek padł po kilkugodzinnym bieganiu bez przerwy  

wygląda, jakby się uśmiechał
  wygląda, jakby się uśmiechał  
 nasz temacik
 nasz temacik

Jeszcze trochę się napatrzę na takie ryjki to nie wytrzymam i skuszę się na kolejnych zębatych
 Jeszcze trochę się napatrzę na takie ryjki to nie wytrzymam i skuszę się na kolejnych zębatych