Rozpieszczury i Rozpłaszczury: 4+2, Frodo nas opuścił...
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Rozpieszczury - Frodo, Czmych, Człapek i Trzpiotek
Trzymamy z chłopakami kciuki za Froda, będzie wszystko dobrze, musi. Walcz malutki, masz jeszcze czas!
Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
Hm, a jesteś pewna? Zapalenie ucha czasem widać na dobrej jakości rtg...
Trzymamy kciuki!
Trzymamy kciuki!
Cynamon Imbir Karmel Wanilia
Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
Uszy zostały obejrzane i są czyste. Zresztą Frodo już tam nie drapie. Za to ma problem z przednimi łapkami, przewraca się, nie trzyma równowagi. Za poleceniem ludzi z allo pojechaliśmy dziś zresztą do lecznicy, w której weci są specjalistami od przysadki, więc myślę, że tej diagnozie można ufać. Ew. jeśli by nie pomagało leczenie, to zbadamy mu krew pod kątem nerek i wątroby. Ale z racji wieku i objawów obstawiamy jednak przysadkę.
Też wolałabym zapalenie ucha, ale co robić - mam nadzieję, że leczenie zdziała takie cuda, o jakich opowiadała nam dziś wetka (cuda tzn. np.: szczur prawie sztywny po 1 dawce wstał i podreptał albo szczur który przetrwał 8 miesięcy i umarł na coś innego niż guz)
Dziękujemy za kciuki
Też wolałabym zapalenie ucha, ale co robić - mam nadzieję, że leczenie zdziała takie cuda, o jakich opowiadała nam dziś wetka (cuda tzn. np.: szczur prawie sztywny po 1 dawce wstał i podreptał albo szczur który przetrwał 8 miesięcy i umarł na coś innego niż guz)

Dziękujemy za kciuki

Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Trzymamy mocno kciuki żeby u was leki podziałały!!
Co dostał??
Co dostał??

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
I Jak z Frodem? 

Wierze w istnienie nieba dla szczurów gdzie po wspaniałym życiu pełnego miłości wracają do życia nasi przyjaciele.[*][*] dla wszystkich szczurów za TM
- last.drop.of.blood
Tam jest mu lepiej. [*]
Trzymaj się.
Trzymaj się.
Moi przyjaciele:
-szczurki: Ate[*], Fames[*], Echo, Nemezis
-koty: Perle, Franek[*]
-psy: Kropka, Cosmo
-ptaki: Papuga, Emilka (kura)[*]
GRECKIE BOGINIE- http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=35487
-szczurki: Ate[*], Fames[*], Echo, Nemezis
-koty: Perle, Franek[*]
-psy: Kropka, Cosmo
-ptaki: Papuga, Emilka (kura)[*]
GRECKIE BOGINIE- http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=35487
Valhalla trzymaj się
Dla Froda[*]
Dla Froda[*]
Wierze w istnienie nieba dla szczurów gdzie po wspaniałym życiu pełnego miłości wracają do życia nasi przyjaciele.[*][*] dla wszystkich szczurów za TM
Nie mogę uwierzyć, to aż... Froduś... Wierzyłam do końca...
Trzymaj się kochana...
Trzymaj się kochana...
Cynamon Imbir Karmel Wanilia
Tak mi przykro z powodu śmierci Froda... Trzymaj się! Frodo teraz bawi się z innymi zmarłymi szczurkami. 

Ze mną: Edwin
Za TM: Tosia i Frania [*][/color][/b]
Za TM: Tosia i Frania [*][/color][/b]
Ja też. Frodo podarował nam wczoraj odrobinkę nadziei... i żyłam nią, na krótko, ale życie bez tej nadziei byłoby dużo gorsze. Jestem Mu wdzięczna, że nie kazał nam podejmować tej decyzji za niego i że poczekał, aż wrócimy z pracy. Odszedł w drodze do weta, w samochodzie, na moich kolanach... mogłam z Nim być go końca.Entreen pisze:Wierzyłam do końca...
Stada zachowują się normalnie. Myślę, że w szczurzym języku już się zdążyli pożegnać ze sobą, odejście Froda nie jest dla nich szokiem. Przez ostatnie 2 miesiące był w dużej klatce taki zabawny układ - Frodo był autorytetem moralnym, ale Człapek ustawiał stado po swojemu, jednak nigdy nie tykał Froda... myślę, że Frodo nauczył go być dobrym alfą. Stado musi trwać mimo utraty przywódcy. Frodo to wiedział i zawczasu przekazał swoje nauki młodszemu przyjacielowi. Teraz niech rządzą pulpety agutowe, niech dziadek Czmyś żyje jak najdłużej, niech szalona młodzież dorasta - tego chciałby Froduś... aby wszystko trwało dalej.
Tak naprawdę ta strata najbardziej boli nas... Frodo umknął za Tęczowy Most z "większą połową" mojego serca.
Valhallo, bardzo mi przykro. Trzymaj się dzielnie, Ty i stadko. 

Re: Rozpieszczury i Rozpłaszczury: 4+2, Frodo nas opuścił...

Śpij spokojnie, Frodo... [*]
Valhalla, trzymaj się jakoś...
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Trzymaj się Valhalla, wiem co czujesz i bardzo współczuję, Tobie i stadku.
Frodo [*]
Frodo [*]
Dziewczyny:
Chłopaki:
Za TM: Fred Bimber Konan Zgredek Biała Ruda Haśka Czarna Didi Hak Smok Blanka Fufa Grzmot Lukrecja Wróżka Wilk Duch Delicja
"Beyond the door there's peace I'm sure,
And I know there'll be no more tears in Heaven”
Chłopaki:
Za TM: Fred Bimber Konan Zgredek Biała Ruda Haśka Czarna Didi Hak Smok Blanka Fufa Grzmot Lukrecja Wróżka Wilk Duch Delicja
"Beyond the door there's peace I'm sure,
And I know there'll be no more tears in Heaven”
Uni, tak jak w Twoim podpisie, Frodo jest "choć inaczej, ale nadal obecny"
Wyobrażam sobie, co teraz robi i są to pozytywne myśli - skubie smaczne roślinki na zielonych łąkach i bawi się z Glusiem, który go tak bardzo kochał... nie ma powodu do smutku z jego powodu... użalamy się wyłącznie nad sobą i naszą tęsknotą, bo Frodo ma lepiej
Będzie mi brakowało najcudowniejszego Przyjaciela... ale jeszcze kiedyś go przytulę, wierzę w to 
Iguta, dziękuję. Stadko ma się dobrze, myślę, że Frodo wszystko załatwił przed odejściem. Człap dzieli i rządzi. Panuje spokój, a Frodo kochał spokój, stabilizację, harmonię. Niech tak będzie, a spełnimy jego życzenie i pozostaniemy spokojni i szczęśliwi, choć stęsknieni za nim

Iguta, dziękuję. Stadko ma się dobrze, myślę, że Frodo wszystko załatwił przed odejściem. Człap dzieli i rządzi. Panuje spokój, a Frodo kochał spokój, stabilizację, harmonię. Niech tak będzie, a spełnimy jego życzenie i pozostaniemy spokojni i szczęśliwi, choć stęsknieni za nim