Album rodzinny czyli nasze zdjęcia :-)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Album rodzinny czyli nasze zdjęcia :-)
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Ło Matko! Jaka laska! Na serio szczurzaste baby to jakieś wyjątkowo ładne
Nina, piękne to zdjęcie, wygląda jak widokówka

Nina, piękne to zdjęcie, wygląda jak widokówka

"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Super zdjęcie. Taki letni klimacik.
Oja podziwiam za umiejętność chodzenia na szpilach.

Oja podziwiam za umiejętność chodzenia na szpilach.

Dziekować
A tak serio to sie nie przejmuje tym, że bywam wyższa od niego, jemu też to raczej obojętne, więc luz

Co z tego, jak chłopa mam za niskiegoMihajla pisze:Oja podziwiam za umiejętność chodzenia na szpilach.

A tak serio to sie nie przejmuje tym, że bywam wyższa od niego, jemu też to raczej obojętne, więc luz

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Ja się zakochałam w Jeffrey Campellach czy jak im tam (takie buciska ze sporą platformą) i nich będę miała z 193cm. 
Już mi chłop dokuczył, że wyglądać będę jak Pan Buźka z Jamesa Bonda.

Już mi chłop dokuczył, że wyglądać będę jak Pan Buźka z Jamesa Bonda.

Ja mam 170, więc nawet w wysokich nie dobije do 190
Ale chciałabym mieć z 5cm mniej. 165cm byłoby idealnie *_*

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Nina, to ja z wielką chęcią się z tobą zamienię ^^
Ze mną:
Abby, Nelly, Lulu, Maniek
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=37173

----------------------
Za TM:
Fela[*]
Pytać: http://ask.fm/WeronikaKicurek
Abby, Nelly, Lulu, Maniek
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=37173

----------------------
Za TM:
Fela[*]
Pytać: http://ask.fm/WeronikaKicurek
Jakie Wy wszystkie śliczne. <3 Zaczynam się zastanawiać, co ja tu robię na tym forum...

Ze mną: Edwin
Za TM: Tosia i Frania [*][/color][/b]
Za TM: Tosia i Frania [*][/color][/b]
Hahah, Mihajla, skąd ja to znam - ostatnio mierzyłam w sklepie taaakiee piękne szpilki... tylko gdzie ja bym w nich wyszła, jak już w tym sklepie wyglądałam dziwnie patrząc na wszystkich z góry...
Nina popieram, wzrost 165 jest super, można nosić mega wysokie obcasy i nie jest się wyższym niż większość (w tym facetów)
Nina popieram, wzrost 165 jest super, można nosić mega wysokie obcasy i nie jest się wyższym niż większość (w tym facetów)

Wyszukiwarka nie gryzie
no całe szczęscie że to szczurze forum a nie fotka.plVenice pisze:Jakie Wy wszystkie śliczne. <3 Zaczynam się zastanawiać, co ja tu robię na tym forum...

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
- last.drop.of.blood
Venice, chce po prostu zwrócić na siebie uwagę, jak to powiedziała wcześniej BlackRat
Moi przyjaciele:
-szczurki: Ate[*], Fames[*], Echo, Nemezis
-koty: Perle, Franek[*]
-psy: Kropka, Cosmo
-ptaki: Papuga, Emilka (kura)[*]
GRECKIE BOGINIE- http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=35487
-szczurki: Ate[*], Fames[*], Echo, Nemezis
-koty: Perle, Franek[*]
-psy: Kropka, Cosmo
-ptaki: Papuga, Emilka (kura)[*]
GRECKIE BOGINIE- http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=35487
no w wyjątkowo mało subtelny sposób
ale to chyba kwestia wieku. narzeka się "ooo jaka ja jestem brzydka/taka/owaka" żeby usłyszeć że inni zaprzeczają
chociaż znam i dorosłe osoby które tak robią 

ze mną: leszek, kendrick
Wiele dorosłych kobiet tak ma
Też sie do nich nie zaliczam, ale to tylko przy najbliższych. Moja samoocena leży i kwiczy (chociaż ostatnio miewam dni, w których czuje sie tak zaje...fajna, że aż mi głupio
), więc lubie być dowartościowywana 

Też sie do nich nie zaliczam, ale to tylko przy najbliższych. Moja samoocena leży i kwiczy (chociaż ostatnio miewam dni, w których czuje sie tak zaje...fajna, że aż mi głupio

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
A ja jeszcze znalazłam moje stare foty (oczywiście z telefonu
) w miarę nadające się do pokazania. 
Hmm, tutaj sobie siedziałam.

A tu sobie stałam i patrzyłam na śnieg.

Hmm, tutaj sobie siedziałam.

A tu sobie stałam i patrzyłam na śnieg.

Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Nina, to daj mnie te 5cm, bo ja mam 160 a zawsze chciałam 165cmNina pisze:Ja mam 170, więc nawet w wysokich nie dobije do 190![]()

Szpilki, szpilki... ja tam nie lubię jak kobiety łażą (albo faceci - różnie bywa) łażą w butach dłuższych niż ich własne łydki

Jedyne obcasy, jakie ja noszę to kawaleryjki, 4cm a i tak trochę dla mnie zbyt wysokie

Emi, ja to uwielbiam Twoją urodę - taka świeża, młoda, naturalna i nie zamalowana

"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
nasz temacik