Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
U nas Kane to taki czyścioch - zawsze jak budzę pieronki do żarcia albo do wyjścia, to wszystkie lecą od razu "do stołu" albo do drzwiczek, a Kane'usia zaczyna się myć, czasem Kofi też, ale zazwyczaj Kane siedzi na hamaczku i myje się, i myje, i myje...
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..." Moje dzieciaczki:Kane,Kofi,Triple HiGoldustnasz temacik
U mnie Alek się myje, długo i namiętnie (Bubuś już nie, odkąd mu hormony strzeliły) - po czym wpada Belze, iska go, tarmosząc całe misternie ulizane futerko, niejednokrotnie wyrywając jakąś kępkę, włazi na niego, perfidnie osikuje i znika. I biedny Alukard zaczyna wszystko od nowa
Podziwiam szczurasy za ich cierpliwość, u nas to samo: myje się, myje, a po chwili przyjdzie jakaś paskuda i obsikuje i miętosi (ja tylko miętoszę ), a im to nic. Ale u mnie wszystkie czyścioszki, po przebudzeniu i przed snem koniecznie trzeba się umyć, czasem też po lub przed jedzeniem
Ja również uwielbiam tu zaglądać i czytać
Duże masz już te swoje panienki duże i śliczne
I już wiem w kogo wdali się moi panowie w sprawie demolki w siostrzyczki
Dziewczyny jeszcze nie biegają po podłodze?;D
Ucałuj panny w pysie